В Сърбия посочиха възможната причина за скандала с Новак Джокович

...
В Сърбия посочиха възможната причина за скандала с Новак Джокович
Коментари Харесай

Посочиха грешката на Джокович за големия скандал

В Сърбия показаха вероятната причина за абсурда с Новак Джокович в Австралия и задържането му в Мелбърн с отвод за влизане в страната.

Според сръбския в. Blic това е обявата със фотографията, която самият тенисист пусна в обществените си мрежи, с уверението, че пътува за Австралия с полученото здравно освобождение от условието за имунизация.

Blic счита, че грешката на Джокович е била да разгласи посредством обществените мрежи, че ще лети за Австралия, до момента в който останалите тенисисти с здравно освобождение не го направиха.

„ Това провокира политическа стихия в Австралия, която докара до политическо решение за депортиране, с цел да се запазят партийните ползи преди изборите “, акцентира изданието.

От Blic показват още, че до момента в който Джокович лети за Австралия, „ австралийските медии започнаха акция за това, че Джокович без имунизации може да влезе в Австралия, до момента в който популацията живее в доста строги ограничавания от две години”. А оттова възмущението бе отразено и в международните средства за всеобща информация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР