В Сърбия издирват 12-годишно момиче, което изчезна от дома си

...
В Сърбия издирват 12-годишно момиче, което изчезна от дома си
Коментари Харесай

Край Ниш издирват отвлечено 12-годишно момиче

В Сърбия търсят 12-годишно момиче , което изчезна от вкъщи си в източното сръбско село Суви Дол, покрай Ниш, съобщи Българска национална телевизия. В огромната интервенция вземат участие към 500 служители на реда.

Смята се, че изчезналата Моника Кариманович е отвлечена. Заподозрян за похищението е някогашният пандизчия Нинослав Йованович, наказан поради опит за обезчестяване на младо момиче.

Освен най-опитните чиновници на полицията, жандармерията и граничната полиция, в интервенцията вземат участие частни охранители, ловци и елементарни жители. Използват се хеликоптер, дрон, термични камери и кучета следотърсачи. Претърсва се гориста околност, където са видени момичето и мъжът. Полицията счита, че има задоволително данни, които уличават Йованович за похищението.

" Имаме ясни доказателства, че Йованович е откраднал кола. В нея са открити негови отпечатъци от пръсти и улики, които потвърждават, че Моника е била с него. Беше доказан престоят им в една къща, евентуално са преспали и са се хранили в нея. Намерихме също раничката на Моника. Двама очевидци потвърдиха, че Йованович е бил в колата с момичето. Въз основа на тези доказателства считаме, че Моника е жива. " - разяснява Владимир Ребич, шеф на полицията.

Момичето изчезна предишния петък. Заподозреният Йованович е излязъл преди година от пандиза, където е излежавал присъда за обезчестяване - също на 12-годишно момиче. След това е задържан за тормоз на дами в обществените мрежи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР