В съответствие с нововъведенията Националната агенция за приходите ще води

...
В съответствие с нововъведенията Националната агенция за приходите ще води
Коментари Харесай

Със 151 гласа “за” депутатите одобриха на първо четене промени в Кодекса на труда

В сходство с нововъведенията Националната организация за приходите ще води регистъра на заетостта вместо Агенцията по заетостта, както до момента. От “Възраждане ” се тормозиха за сигурността на персоналните данни, като се цитираха сериозни мнения на институции.

 

" Има заплаха от злоупотреби, нарушение на права на българските жители и доста други неща ", сигнализира Ангел Георгиев.

 

“Не Възраждане, Национална агенция за приходите, Национален осигурителен институт Министерство на електронното ръководство. Сега ясно ли ви кой изяснява аргументирано, че това, което сте показали в този си вид, че е непрофесионално, некадърно, неприложимо и нездравословно. И рисково! ”, означи от своя страна Цончо Ганев.

 

Мартин Димитров от ПП-ДБ, които са вносители на законопроекта, отговори:

 

“Не очаквайте, когато се вкарват електронни услуги в България, съответните администрации, които би трябвало да създадат тази промяна, до положат старания да пренаредят структурата си. Не очаквайте да поддържат незабавно! Така че загърбете тези страхове. Нека през днешния ден дружно да създадем огромна крачка към същинската електронизация и цифровизация ", сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР