В съобщение до медиите българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО

...
В съобщение до медиите българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки изригна срещу "жълтопаветните еколози"



В известие до медиите българският евродепутат и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки направи послание към българите при започване на новата политическа година. В него той засята настоящи тематики от публичния живот в последните месеци на отминалата година.

Евродепутатът се възмущава от дейностите на „ синьо-зелено-розовите жълтопаветници – еколози “, както и всичко разбиращите „ специалисти “ по какво ли не – в това число и последните престъпни случаи от началото на 2018-а.

Публикуваме текста на Ангел Джамбазки без редакторска интервенция:

"За доста години и от мен, уважаеми,

Поотмина вълната от празнични и именни дни, поданството поизтрезня и трескаво се зае да взема решение престъпни случаи и международни загадки. Процентът на криминалистите, детективите и следователите в обществените мрежи надалеч надвиши този на професора Христов. Нищо ненадейно. Този % е сходен и когато се търсят сеизмолози, уфолози, въобще когато има някакво събитие, каквото и да е то, компетентите в обществените мрежи са подготвени и с мнение, и с експертиза.

Знаят кой е килърът, знаят кой не е килърът, знаят марката, модела, калибъра и броя на оръжията, нищо че за последно са били най-близко до оръжие, когато са си играли на фунийки, и МеВеРе-то нищо не може да им каже. На никакво Министерство на вътрешните работи те не имат вяра, тъй като са чели в уеб страницата „ най-невероятно-и- ултрадебилно-точка-ком “, че на еди коя си гадачка внук познавал един, дето бил съкилийник с килъра в ТВУ-то в Бойчиновци, и въпросният съкилийник бил споделил, че съгласно неговата експертиза въздуха над София е чист.

В същото тежко състояние са и розово-синьо-зелените. Изначално малко наподобяват на динята. Отвън зелени, от вътрешната страна червени. Те някак си би трябвало хем да обяснят за какво са срещу всякакво икономическо развиване и вложения, хем би трябвало да обяснят за какво стачкуват на жълтите павета, а не в Банско и за какво сякаш са бранители на дърветата, само че в никакъв случай, но в никакъв случай не са видяни да посадят едно дърво или пък да вземат да отидат да го видят този Пирин къде е. Не е толкоз мъчно, до хижа Вихрен и с кола се стига. Като споделих кола, та се сетих и за Витоша. Сетих се, тъй като до Витоша до скоро можеше да се стигне с кола, освен това трябваше да направиш нарушаване, тъй като има забранителен знак. Казвам до скоро, тъй като след епична борба в СОС успяхме да възстановим общинската автобусна линия. За да могат бабите да си качат внучетата, с цел да подишат малко чист въздух, над смога в София. Това и Тома Белев ми го признава. Даже ми донесе торта по този мотив.

Та да повторя, въпреки да е нескромно – отчетът за възобновяване на постоянната общинска автобусна линия до Витоша и борбата за постигането са на Вътрешна македонска революционна организация. Защото по-добре един рейс, в сравнение с стотици коли в планината, нали по този начин? Още по-добре е рейсът да се движи на метан. А най-добре е да има работещи лифтове. Лифтове, против които са розово-зелено-сините. Лифтове, които бяха скандално продадени по времето на ръководството на синините шамани. И да напомня една остаряла концепция, защитавана и до през днешния ден в СОС от нас. А точно – свързването на Симеоновския въжен превоз и метрото при плануваната метростанция „ Витоша “ в едно оборудване. Това ще разреши на всяка баба от „ Надежда “, да си вземе внучето и след има-няма петдесет минути да бъде на Алеко. Екологично, а?

Пак се сетих за жълтопаветните. Хем били център-дясно, хем са срещу частната самодейност и частната благосъстоятелност. Дини, споделям ви. Розови дини. ГМО. После се поосъзнаха, че несъзнателно са разкрили същинската си идеологическа същина и се заоправдаваха, че не били срещу втори въжен превоз, но да го стопанисвал някой различен. Само дето не назоваха съответно име. Тоест, втори въжен превоз може, но ни го дайте на нас – розово-зелено-сините. Класическо болшевишко мислене и политическа теория. Апропо, да сте чули тези радетели за дървесината да са протестирали в миналото против противозаконните цигански сечи? Или против похищенията на ордата против здравето и живота на горските и полицейските чиновници? Или да са споделили истината, че част от замърсяването на въздуха в София идва това, че ромите горят гащи, гуми, дюшеци, парцали и каквото още им попадне? Не сте, няма и да чуете. Защото не е политически правилно. Друго си е да си „ бенефициент “ (тоест, да получаваш пари) на всякакви швейцарски НПО-та, официално, с цел да броиш заекващия слепок и петнистия дръндавец по този начин, по семейному, и да си протестираш из София, само че единствено в границите на жълтопаветния си хабитат. А пък те в Швейцария, в Австрия, във Франция писти, лифтове и влекове нямат. Ня-мат. Защото са елементарни, не си пазят природата и не слушат нашенските розови дини, на които заплащат, с цел да пазят нашата природа и да не станем и ние като швейцарците, австрийците и французите. Такива изгубени.

За две-три фамилии приказвам, хем „ еколози “, хем „ броячи на слепоци “, хем „ политици “. Засега от грантовете повече им се получава, тъй като получават гласове в границите на фамилната си общественост. И десетината им другари, за които да си „ зелен “ значи да пушиш трева и да си комунист. Другата огромна болежка на синьо-зелено-розовите жълтопаветници и специалистите по всичко е българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Мира не им дава.

Първото за България въобще се приготви и организира от държавно управление на ГЕРБ и Обединени патриоти, освен това шест месеца предварително. Въпреки клетвите, макар неистовото им предпочитание държавното управление да се провали и самото председателство да се отнеме, нищо сходно не се случва. И несъмнено, няма да се случи. И за това жълтопаветните са в амок. В бяс. Рошави всичколози с номенклатурен генезис и биография и пренапрегнати каки с нитроглицерин в погледа съскат на три хиляди оборота какво бил написал някой си за България, който не е стъпвал в България, и просто цитира с досада следващата словесна полюция на нашенски еднополов деятел. А що се отнася до „ целите “ – то най-важните тематики за България през тези шест месеца бяха неведнъж заявявани от българското държавно управление. Към тях прибавям и промяната на Дъблинския правилник, или другояче казано „ миграция и защита на външните граници “, отбраната на българските бизнесмени в пакета „ Мобилност “, битката с двойните стандарти и в качеството на храните и неравенството на приходите в Източна и Западна Европа.

Това е, бъдете здрави през новата 2018-та. Да е здрава, противоречива и сполучлива “, приключва еврдепутатът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР