В Съдебна палата започна първото заседание по делото за убийството

...
В Съдебна палата започна първото заседание по делото за убийството
Коментари Харесай

Докараха го окован, съдът решава какво ще е наказанието за зверството

В Съдебна палата стартира първото съвещание по делото за убийството на Евгения Чорбанова. През октомври предходната година тя беше оповестена за търсене от брачна половинка ѝ. Пред служителите на реда той обяснил, че Евгения тръгнала на фитнес и не се прибрала, написа DARIK. Месец по-късно тялото на дамата беше открито в куфар край Перник.

Тази заран брачният партньор на жертвата Орлин Владимиров беше докаран в съда окован в белезници. Той е упрекнат за убийството на младата жена, само че беше притеглен към наказателна отговорност като физически причинител за съзнателно ликвидиране, само че в по-леката догадка на Наказателния кодекс, която планува затвор от 10 до 20 години.

Баща му пък беше упрекнат като негов помощник. Той авансово е знаел, че синът му възнамерява да убие брачната половинка си, и му е заречен да укрие тялото ѝ. Бащата е на независимост против парична гаранция от 5000 лева

Близки на убитата Евгения се събраха на митинг пред Съдебната палата, като по-голямата част от хората влязоха в постройката и застанаха пред правосъдната зала, в която Софийският градски съд гледа делото. Те упорстват за доживотна присъда както за Орлин, по този начин и за татко му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР