В събота започна първото по рода си предаване за ХХЛ

...
В събота започна първото по рода си предаване за ХХЛ
Коментари Харесай

Със скандал започна първият епизод на Мис Плюс Сайз България

В събота стартира първото по рода си предаване за ХХЛ дами в България

Уеб риалито беше придружено с доста мнения и разногласия. Повод за това не са обаче единствено участничките, а и миг в сюжета, който докара след себе си изключителна дълга редица мнения. След посрещането на дамите, водещата Мариана Маринова подари на участничките пакет с детоксикиращ чай.

Замисълът на подаръкът е да се подчертава върху здравословния метод на живот, само че аудиторията го приела като акт на аморално държание от страна на продукцията. Повечето мнения гласяха, че не е редно в шоу за пухкави дами да се подаряват диетични артикули. Изненадващ миг в първият епизод бе и отсъствието на участник номер 7. Дамата под щастливото число не се появи в предаването, а ко-водещият Венелин разгласи, че това се дължи на здравословни аргументи. Жената е била контактна с ковид-19 и ограниченията не разрешават нейното присъединяване в реалитито.

Тази вечер следва да се излъчи епизод номер две в който излиза наяве, че девойките ще бъдат поставяни пред разнообразни тествания. Как да дефилират, по какъв начин да театралничат и могат ли да пеят участничките в Мис Плюс Сайз ще разберете довечера в 20:00 Предаването се излъчва в YouTube.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР