В събота вечер край язовир в близост до врачанското село

...
В събота вечер край язовир в близост до врачанското село
Коментари Харесай

Стоил от Ботуня страдал от мания за преследване

В събота вечер край язовир наоколо до врачанското село Ботуня бе открит трупът на заклания Стоил Страхилов, на 30 години от същото село. Мъжът напоследък е страдал от фикс идея за гонене.

На тялото му се натъкнали двама риболовци, които се ужасили от гледката, тъй като Стоил бил с прерязано гърло, написа Монитор. Мъжете подали сигнал на незабавния телефон 112 и на мястото пристигнали криминалисти и правосъдни медици. Лекарите открили, че гибелта му е настъпила от загуба на кръв, защото артерията му била срязана.

След следствие, осъществено по горещи следи, станало ясно, че не става дума за ликвидиране, а Стоил самичък е поставил завършек на живота си.

Самоубиецът е ерген и няма деца. Завършил е право, само че работел в столицата във компания за климатици. От известно време се оплаквал на сътрудниците си, че някой непрекъснато го следи. И околните му забелязали, че е почнал да се държи необичайно. Те потърсили консултация с психолог, който им споделил, че има огромна възможност Стоил да посегне на живота си, добавя още Монитор.

Младият мъж се прибрал в родното си село, тъй като имал почивни дни. Излязъл от вкъщи си в петък следобяд откакто провел дълъг телефонен диалог. Не взел със себе си нито телефон, нито ключовете от колата и документи. След като не се прибрал цяло денонощие, бил разгласен за търсене. Търсили го служители на реда, помагали и хора от селото. Въпреки събраните данни за самоубийство, полицията не е затворила случая и продължава следствието.

От профила му във Facebook излиза наяве, че Стоилов е обожател на походите измежду природата и на волейболните ни национали. Имал сериозна другарка и възнамерявал скоро да се дами.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР