В събота Mtel Sport 1 ще излъчи на живо полуфиналния

...
В събота Mtel Sport 1 ще излъчи на живо полуфиналния
Коментари Харесай

Сблъсъкът Григор Димитров – Рафаел Надал на живо по Mtel Sport 1

В събота Mtel Sport 1 ще излъчи онлайн полуфиналния конфликт сред Григор Димитров и Рафаел Надал от тенис шампионата от сериите ATP 500 в Пекин.

В деветте мача досега посред им Надал има превес от осем на една победи. Единственият триумф на българския тенисист пристигна на същия шампионат през 2016 година, когато Димитров се наложи с 6:2, 6:4 в четвъртфинала. Ако надделее и в този момент, първата ни ракета ще доближи до мача за купата в Пекин за втора поредна година.

Турнирът China Open е с награден фонд от над 3 милиона $. Състезанието се организира в Green Tennis Center, построен особено за Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 година Комплексът има 11 корта, като централният „ Диамантен корт ” разполага с преносим покрив и е с потенциал от 15 000 седящи места.

Mtel Sport 1 наблюдава в действително време всичко най-интересно от конкуренцията в китайската столица досега. И двата полуфинала в Пекин ще бъдат в съботния ден, а мачът за купата – в неделя от 14:30 часа, като всички те ще се предават непосредствено по Mtel Sport 1.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР