В събота, движението на автомобили по Кримския мост е временно

...
В събота, движението на автомобили по Кримския мост е временно
Коментари Харесай

Отново спряха движението по Кримския мост

В събота, придвижването на коли по Кримския мост е " краткотрайно спряно ", съобщи ТАСС, като се базира на публични източници.

Според известието: " Движението на МПС по Кримския мост е краткотрайно спряно. Умоляват се намиращите се на моста и в зоната за инспекция да запазят успокоение и да следват напътствията на чиновниците по транспортна сигурност ".

Причините за блокирането на придвижването не са посочени ясно в известието.

Преди това, управляващите в Крим създадоха специфична листовка за водачите с логаритъм на дейности при положение на оповестена паника на Кримския мост. Шофьорите бяха съветвани да следват напътствията по високоговорителната уредба, да не напущат автомобила си, да заобикалят рискови маневри и да се движат към изхода, " спазвайки заложената скорост ". Властите също по този начин призоваваха водачите да не снимат протичащото се и да не популяризират фотоси или видео в интернет.

Украинският президент Володимир Зеленски тази нощ и се изрече по отношение на опцията за нанасяне на удари по Кримския мост , свързващ съветската територия с анексирания Крим.

Кримският мост, открит през 2018 година, има автомобилна и железопътна част. Украинските военни и самостоятелни специалисти показват, че той е един от главните направления за доставяне на съветските войски в Южна Украйна . Тази седмица Путин съобщи, че военният трафик по него е прекратен, като това не се поддържа с никакви доказателства.

През последните 10 месеца мостът два пъти е бил обект на бойкот , който е нанесъл обилни вреди на моста и доста е понижил потенциала му. Украйна единствено импровизирано е признала присъединяване си в тези интервенции.

Междувременно, че е отмъщение за осъществената през вчерашния ден офанзива против моста над Керченския проток .

Според изказванията на съветските военни ударите са нанесени по обекти, където са се подготвяли терористични актове по отношение на Русия . Тези нощни офанзиви по украинската пристанищна инфраструктура не престават всяка нощ, в това число и последната.

" Мостът още веднъж заспа " - дронове в Керченския проток

Националният антитерористичен комитет призна за офанзива на два наводни дрона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР