В събота, 27 август в 11:18ч е времето на новолунието,

...
В събота, 27 август в 11:18ч е времето на новолунието,
Коментари Харесай

Новолуние в Дева – време да подредим вътрешния и външния си свят

В събота, 27 август в 11:18 ч е времето на новолунието, когато Слънцето и Луната се сплотяват дружно на небето. Слънцето е знак на съзнанието, Луната е знак на душата, подсъзнанието.

Настъпва нова и доста удобна Луна в символ Дева, която ще повлияе позитивно на множеството зодиакални знаци!

Започва интервал, който ще ни помогне да подредим и трансформираме живота си, да оставим предишното зад нас, да сложим нови начала и да стабилизираме връзките си.

Новолунието в Дева ще извърши дома ви със свежа сила. Това новолуние този път може да бъде значим крайъгълен камък. Поемете надълбоко въздух и планирайте умишлено! Новолунието, идващо в Дева, носи продуктивни сили, би трябвало да употребявате всичко това, с цел да създадете естетика във вашата среда.

Поставете ред към себе си, почистете на всички равнища – освен дома си, само че и мислите и възприятията си. Така цялата картина, хармонията, която толкоз дълго желаете, ще се събере доста по-бързо. От тук е доста по-лесно да продължите пътя си.

Хубаво е, в случай че притежавате огъня на желанието да извършите нещо, само че е значимо да можете да го контролирате. Периодът на Дева е за непорочност, ред, работа и точни елементи на проектите. Ако уловите ясните знаци, вие сте на прав път. Медитирайте повече, свържете се с вътрешния си глас, вашия източник! Енергиите ще ви въодушевяват.

Нека стартираме да организираме нашите неща извън и от вътрешната страна! Време е да подредим външния и вътрешния си свят и да поддържаме вътрешното си пространство чисто. Първата стъпка е да прекарате известно време със себе си! Когато има р
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР