В Русия президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
В Русия президентът Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин нареди ограничения във вноса и износа на продукти

В Русия президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подреди ограничавания във вноса и износа на артикули, оповестява БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2098
В указа на Путин " за използване на специфични стопански ограничения за обезпечаване на сигурността на Руската федерация " се разпорежда въвеждане до края на годината на възбрана за импорт и експорт на " избрана продукция и първични материали ". Руските медии не прецизират за какви първични материали става дума, а че съветското държавно управление ще ги дефинира занапред.

Природният газ поевтиня в нидерландския хъб TTF през днешния ден с 6,5 % до 212 евро на мегаватчас, само че с петрола се случи противоположното. Сортът " Брент " нарастна с към 7 % през днешния ден и доближи съвсем 132 $ за барел, след изказването на американския президент.

Джо Байдън се зарече, че Путин в никакъв случай няма да победи в Украйна. Служител на Белия дом посочи, че възбраната за нови покупко-продажби за нефт, полутечен природен газ и въглища от Руската федерация влиза в действие неотложно. Доставките по подписани към този момент покупко-продажби би трябвало да бъдат спрени в период до 45 дни.

Британската възбрана се отнася единствено за вноса на съветски нефт - той би трябвало да бъде редуциран до нула до края на тази година.

У нас, по-рано, министър председателят Кирил Петков увери, че " няма риск за доставките на нефт " в България, и прикани да не се основава суматоха. В Народното събрание Петков сподели още, а президентът Румен Радев го поддържа, че София не може да се включи в наказания на Евросъюза върху доставките на съветския нефт и природен газ.

Позицията си против петролно ембарго на Русия в Европа удостовери и Германия в лицето на външния си министър Анналена Бербок.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР