В РУ Димитровград в събота е получен сигнал за починало

...
В РУ Димитровград в събота е получен сигнал за починало
Коментари Харесай

Жена убила мъж след пиянски запой в градинка в Димитровград

В районно управление (на МВР) Димитровград в събота е получен сигнал за умряло лице в градинката сред блок № 9 на бул.Д.Благоев и ПМГ " Иван Вазов ". След осъществената аутопсия е открито, че по натрупа има следи от принуждение и гибелта е настъпила вследствие от кръвоизлив в мозъка, съобщи Haskovo.net.

По случая има арестувана жена, обвинена за осъществяване на закононарушението, която е настанена в психиатрична клиника. Престъплението с съдбовен край е било осъществено след разгулен запой, в който жертвата и обвинената са взели участие в паркчето сред блок №9 на бул.Д.Благоев и ПМГ " Иван Вазов ", което от години е място, където се събират клошари и просяци.

По неофициална информация, починалият мъж се е казвал Недялко и от към 3 години живеел в тази градинка в центъра на Димитровград. Мъжът е бил на 45 години, престъпно проявен и в неприятно здравословно положение. Постоянно е бил под въздействието на алкохол, с който се е сдобивал от изкарани пари от милостиня. Мъжът се е придвижвал доста мъчно, краката му са били в доста неприятно положение - задачите в рани и покрити с инсекти, след изгаряне и несъответстващо лекуване, описват очевидци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР