В Рома отново са на път да извършат рокада на

...
В Рома отново са на път да извършат рокада на
Коментари Харесай

В Рома обмислят вратарска смяна

В Рома още веднъж са на път да извършат рокада на вратарския пост. Досегашният пазач Паул Лопес най-вероятно ще бъде сменен от Антонио Миранте още в утрешното посещение на „ вълците “ на Фиорентина. Бившият вратар на Бетс се трансформира в корав титуляр за Паоло Фонсека в последно време, само че експертът планува да даде нов късмет на опитния Миранте.

Според информации на италианските медии, португалският ментор не е останал удовлетворен от изявите на испанеца, в някои срещи и някогашният играч на Болоня ще получи опция на следващия ден да започва от първата минута в мача против „ виолетовите “. През зимата съществено се твърдеше, че Антонио Миранте ще си тръгне от Рим, само че по всичко наподобява, че ветеранът още веднъж може да се трансформира в първи избор за Паоло Фонсека.

Също по този начин, не е изключено през лятото Рома да закупи нов вратар, като отборът демонстрира сериозен интерес към голкипера на Удинезе Хуан Мусо. Все отново, несъмнено това е късмет за Миранте да покаже, че на този стадий може да се разчита на него, след снетото доверие от Паул Лопес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР