В родилното отделение на Първа САГБАЛ „Света София“ проплакаха тризнаци,

...
В родилното отделение на Първа САГБАЛ „Света София“ проплакаха тризнаци,
Коментари Харесай

За голяма тройна радост съобщиха от Първа САГБАЛ „Света София“!

В родилното поделение на Първа САГБАЛ „ Света София “ проплакаха тризнаци, оповестиха от пресцентъра на здравното заведение. Бебета са заченати инвитро по метода икси, с помощта на положителната работа на доктор Минко Еврев, шеф на отделението по асистирана репродукция в здравното заведение, и неговия екип.

Той е и експертът, наблюдавал цялата бременност на майката. Пациентката беше родоразрешена посредством Цезарово сечение от доктор Минко Еврев и доктор Валентина Григорова, заместник-директор по медицинските действия в Първа САГБАЛ „ Света София “. Д-р Еврев завежда единственото общинско поделение по асистирана репродукция в България.

Първото бебе е момченце с тегло 2040 грама и растеж 44 см, след него на бял свят се появи момиченце с тегло 2650 грама и растеж 46 см и третото бебе - момченце с тегло 2880 грама и растеж 49 см.

Майката е на 36 години с 9 несполучливи инвитро процедури в други клиники, в границите на 12 години. „ Раждането протече без затруднения, а пациентката и бебетата са в доста положително положение “, сподели доктор Минко Еврев.

Екипът на Първа САГБАЛ „ Света София “ насочва своите най-сърдечни пожелания за здраве, благополучие и триумф към щастливите родители и техните деца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР