Миналия вторник зрителите на танцувалното шоу Денсинг Старс“, излъчвано по

...
Миналия вторник зрителите на танцувалното шоу Денсинг Старс“, излъчвано по
Коментари Харесай

Гавра с Натали Трифонова в „Денсинг Старс“

Миналия вторник феновете на танцувалното шоу „ Денсинг Старс “, предавано по bTV, станаха очевидци на зверска подигравка с Натали Трифонова. Синоптичката сподели най-хубавия танц за вечерта пред очите на всички и завоюва оптималните 40 точки от журито, само че все пак бе изпратена на елиминация и замалко не отпадна, до момента в който в същото време участници, които съгласно всеобщото мнение не могат да й стъпят на дребния пръст на паркета, наподобяват бетонирани в предаването до финала му.

 

Заради нечуваната неправда в „ Денсинг Старс “, Натали Трифонова не съумя да сдържи сълзите си. Красивата синоптичка бе изключителна в пасо доблето си, което показа на сцената на шоуто. Дори Галена Великова, която по традиция намира защо да се хване, с цел да понижи оценката, този път подвигна заветните 10 точки. Така с колегата й Димитър, се класираха в челото, дружно с Ани и любимката на журито Ивет Горанова и Тодор. 

 

След това пристигна ред на танцовия маратон – изобретение, в което всички двойки се изправят на дансинга и импровизират в 5 танца, които им се спускат, без да са авансово оповестени. Целта е двойките да превключат бързо от един в различен темп и жанр. По преценка на журито най-слабите последователно отпадат, до момента в който на дансинга не остане единствено един – спечелилият, който получава 7 спомагателни точки, а първият изнемощял – единствено 1 точка.

 

Това бе началото на пътя, изпратил Натали на елиминация. В маратона победи Неделя Щонова с колегата си Атанас Месечков, които другояче не се показаха кой знае какъв брой добре в главната стратегия. Макар журито да им даде единствено 35 точки, със 7-те спомагателни резултатът им скочи на 42. А Натали съумя да вземе единствено 3 спомагателни точки.

След това се оказа, че феновете не я харесват, или най-малко тези, гласуващи с есемеси. Тя и сътрудникът й Димитър, имаха минимален избор – едвам 6.2% от всички, пуснали есемес.

 

Щонова, както нормално беше първа по този индикатор и с него поведе финалното класиране. А съвършената Натали отиде на елиминация. Тя едвам сдържаше сълзите си от засегнатост, гняв и изтощение. Личеше, че се пробва да се усмихне, само че сълзите бяха по-силни.

 

Другите на елиминация бяха „ ергенът “ Виктор Стоянов дружно партньорката си Михаела. Те не бяха добре оценени и от журито, само че със същия резултат като тях беше Валери Григоров – синът на шампионката Мария Гроздева и гадже на холивудската звезда Мария Бакалова. Според множеството фенове точно той е трябвало да напусне надпреварата. Никой не схваща по какъв начин Валери постоянно се избавя, макар че не впечатлява с гений. Хората считат също, че каратистката Ивет Горанова е безпричинно толерирана. Миналия вторник личеше, че понякога тя стопира да танцува, с цел да мисли над хореографията. Въпреки това й дадоха 40 точки, колкото и на Натали.

 

„ Подигравка! Натали на елиминация... Ивет и Валери трябваше да са и един от тях да си тръгне! Двойка с 40 точки от журито – на елиминация “; „ Абсурдно! Продължава една табуретка и едно дърво (син на майка си и гадже на гаджето си) и се борят за оставане едно дърво и едно прелестно и елегантно танцуващо момиче “; „ Натали -- страхотна! Ивет и Валери нищо изключително не демонстрираха те трябваше да са на елиминации “; „ Е, по какъв начин Натали и Виктор? Има три други двойки, които трябваше да си тръгнат преди тях “, нервират се феновете, които споделят отзиви на страницата на предаването във фейсбук. Много от тях заплашиха, че занапред нататък ще гледат конкурентната Нова тв.

 

За благополучие на почитателите на Натали, тя победи на елиминацията и остана в предаването. Виктор обаче отпадна и това разруши сърцата на доста моми.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова Валери Григоров Виктор Стоянов „ Денсинг старс “ гавра Неделя Щонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР