В риалити предаването Ергенът“ отново конфликтът между участничките ескалира, като

...
В риалити предаването Ергенът“ отново конфликтът между участничките ескалира, като
Коментари Харесай

Обувките на раздора: Дениз натри носа на Алекс със специалния си подарък от Виктор Стоянов

В риалити предаването „ Ергенът “ още веднъж спорът сред участничките ескалира, като този път драмата се върти основно към танцьорката Дениз Хайрула и психоложката Александра Гърдева. 

Виж още: Чисто натурална: Биляниш се появи без капка грим от фитнес залата

При втората самостоятелна среща на Алекс с Виктор тя получи гривна като подарък, с която тя се изфука пред останалите участнички. Наперената брюнетка не стопира да се разхожда по през целия ден с нея – без значение с какво е облечена.

Виж още: Мис Силикон Жасмина Стоичкова търси любовта в чужбина по спа почивки

Дениз най-сетне също беше поканена на среща, като даже след прибирането ѝ в къщата тя получи освен специфичната роза, само че и чифт розови обувки. Определено това удари право в страстите Гърдева, която не спираше да я гледа злобно и завистливо. Вече не е единствено тя дамата с подарък от най-желания ерген в България. " Дамите " в къщата не пропуснаха да отбележат, че обувките водят право към сърцето на Виктор и да налеят още масло в огъня. 

Виж още: Поредна излагация: Непълнолетната Данна отново се надупи пред обектива

Александра още същата вечер откри по какъв начин да се скара и с рускинята Виктория Капитонова и даже и даде тази прословута гривна, която  стана ябълката на раздора. Детската история не стопира тук: Капитонова незабавно прекъсна срещата на Блашка и показа на Виктор какво е направила този път Алекс. Очевидно е, че дамите не могат да разделят един мъж, една гривна и едни обувки и са способни на какво ли не, с цел да имат и трите.

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulanew/, https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР