В резултат на руските бомбардировките в Украйна са загинали над

...
В резултат на руските бомбардировките в Украйна са загинали над
Коментари Харесай

Над 2000 цивилни украинци са загинали под руските бомби

В резултат на съветските бомбардировките в Украйна са починали над 2000 цивилни украинци, заяви Държавната работа за изключителни обстановки, съобщи.

„ През седемте дни на войната Русия унищожи стотици уреди на транспортната инфраструктура, жилищни здания, лечебни заведения и детски градини. През това време починаха над 2000 украинци, без да се броят жертвите от армията. Днес главните ни старания са ориентирани към спасяването на хора. Успяхме да спасим живота на повече от 150 души, угасихме повече от 400 пожара, зародили след противников обстрел, евакуирахме повече от 500 души ", уточни службата.

" Пиротехници обезвредиха 416 експлозива ", оповестиха от Държавната работа за изключителни обстановки. Отбелязва се, че при осъществяване на дилемите са починали 10 спасители, а 13 са ранени. Спасителите прибавиха, че в сложни времена за Украйна ръка на помощ оказва прилежащата държава-сестра Полша. Благодарение на тясното съдействие поляците ще предадат седем броя съвременна противопожарна и избавителна техника на украинските спасители.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР