В резултат на масираните нападения на руските войски срещу енергийната

...
В резултат на масираните нападения на руските войски срещу енергийната
Коментари Харесай

Всички тецове и вецове в Украйна са поразени от руските удари

В резултат на масираните набези на съветските войски против енергийната инфраструктура в Украйна на практика няма невредими топло- и водноелектрически централи, заяви във вторник ръководителят на компанията оператор на украинската енергийна мрежа " Укренерго " Володимир Кудрицки, представен от организация Укринформ, на която се базира Българска телеграфна агенция.

След офанзивата против енергийната ни система на 15 ноември в Украйна на процедура не останаха невредими топло- и водноелектрически централи. За да добиете визия за мащаба на тези офанзиви, в действителност всички Топлоелектрическа централа и Водноелектрическа централа, в случай че приказваме за огромните централи, бяха развалени от ракетни удари, сподели той на брифинг.

Освен това съвсем не останаха неповредени основни подстанции на " Укренерго ", добави Кудрицки и означи, че на процедура всички значими подстанции са били изумени по няколко пъти. всички значими подстанции са били изумени по няколко пъти, акцентира той.

Въпреки това по думите на Кудрицки с помощта на ремонтни действия от събота насам системата е била нормализирана, отбелязва ДПА. Сега прекъсването на тока се прави главно по график и съвсем няма незабавни прекъсвания.

Русия нахлу в Украйна преди съвсем девет месеца. През последните седмици Русия нанася ракетни удари по енергийната инфраструктура на страната. В резултат милиони хора останаха без ток на фона на настъпването на зимата и рухването на температурата под нулата, отбелязва Ройтерс.

В обичайното си вечерно видеообръщение в понеделник украинският президент прикани своите сънародници да пестят ток, изключително в тежко наранени региони като столицата Киев, Суми на север, Виница на югозапад и Одеса на Черно море.

" Систематичното увреждане на нашата енергийна система от удари на съветските терористи е толкоз доста, че всички наши хора и компании би трябвало да бъдат съзнателни и да преразпределят потреблението си през целия ден... Опитайте да ограничите вашето персонално ползване на електрическа енергия ", обърна се украинският президент към своите сънародници.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР