В резиденция Лозенец световноизвестният израелски астролог с български корени –

...
В резиденция Лозенец световноизвестният израелски астролог с български корени –
Коментари Харесай

Гал Сасон дойде в София заради Дънов, обясни какво и защо ни се случва на всеки 7 и на 12 години

В резиденция Лозенец световноизвестният израелски астролог с български корени – от Варна – Гал Сасон пристигна, с цел да изясни връзката сред Дънов, спасяването на евреите и циклите в живота на всеки човек съгласно планетарните въздействия.

Той изясни, че с помощта на медитация на Учителя, посредством която е намерил укриващия се цар Борис Трети станало допустимо да бъдат пощадени 50 000 родни израелтяни, до момента в който от 12-те хиляди македонски и беломорски техни събратя в нацистките лагери на гибелта оцеляват единствено 12.

После, проследявайки живота на Дънов по години, който изумително съответствува с моментите в живота на Буда, той изясни какво да чакаме в своя.

Неговият разбор се базира на завръщанията на Сатурн, които ни слагат на тествания на всеки 7, само че в действителност огромни през 28-30 години. И на Юпитер, който пък ни радва с награди, развиване, разширение, положително ново начало на всеки 12 година ние имаме своите неприятни и положителни интервали.

Както и завръщането на Възела на 18 и изцеляващото завръщане на Хирон на 50, което лекува раните ни и дава духовна извисеност.  С тях са свързани започването на учебно заведение на 7, завършването му на 18, както и естествените ни процеси на физическо и духовно израстване.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР