В рекордно дълго излъчване на живо – почти 10 часа

...
В рекордно дълго излъчване на живо – почти 10 часа
Коментари Харесай

Избраха любимите български песни за пътуване

В рекордно дълго лъчение онлайн – съвсем 10 часа от спонтанното студио в столична бензиностанция, БГ РАДИО подреди обичаните Топ 100 български песни на слушателите си за пътешестване.
На първо място се подреди песента " По-полека " на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени. На второ и трето място са надлежно - " Гълъбо " на Миро и " Рали " на Васил Найденов. На четвърто място е " Ах, морето " на Тони Димитрова, а на пето " Аз и ти " на D2. Следват " Синева " на Диана Експрес, " Мойте кафеви очи " на Мастило, " Закъснявам човек " на Графа, Прея и Печенката и " Моята мощ " на Б.Т.Р.
Ето и какво показа огромният победител Стефан Вълдобрев след новината, че песента му " По-полека " е първа в класацията. " Много съм благополучен и благодаря на всички слушатели, които са дали своят вот за " По-полека "! Първото място ми дава огромен тласък за още доста нови песни и концерти! Желая на всички да са доста щастливи на пътя и постоянно да бъдат с най – обичаната си музика. "

Сред изпълнителите, станали част от първото по рода си лъчение на цяла ранглиста онлайн, бяха Вензи, Михаела Маринова, Звезди от Ахат, Димо от PIF, Лора Караджова, Свилен от Остава, Маргарита Хранова, Пепи Писарски от Атлас, Краси от Акага, Б.Т.Р., Дичо, Рут и доста други.
Те споделиха пред микрофона на домакина в специфичното студио на БГ РАДИО Наско Стоянов доста персонални и любопитни истории, свързани с прекарвания на път – Славчо Николов описа по какъв начин представители на КАТ са спрели автомобила на Б.Т.Р. и не са им повярвали, че са група, която бърза за присъединяване, тъй като нямат певица с тях; Лора Караджова е трансформирала колата си във втори дом с играчките и роклите на дъщеричката й Алиса; група PIF постоянно пътува с кола за участията си като изискването е някой от тях да шофира; а Любо Киров първо преслушва новите си песни в колата си.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР