В регистъра на Нотариалната камара на Република България няма и

...
В регистъра на Нотариалната камара на Република България няма и
Коментари Харесай

Нотариалната камара: Убитият Мартин Божанов никога не е бил нотариус

В регистъра на Нотариалната камара на Република България няма и в никакъв случай не е било вписвано лице с име Мартин Божанов като нотариус или помощник-нотариус. Това оповестиха от камарата по отношение на информации, появили се в медийното пространство, че убитият нощес Мартин Божанов - Нотариусът действително упражнява тази специалност.

От Нотариалната камара предизвестяват, че ще потърсят правосъдна отговорност от " лица, които не престават да настояват, че жертвата на тежкото престъпно закононарушение, станало на 31.01, е била лице, упражняващо нотариални функционалности. "

Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса беше разстрелян в сряда вечер. Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то районно.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами. Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев ". През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР