В редиците на високопоставените нацистки батальони зрее заговор срещу президента

...
В редиците на високопоставените нацистки батальони зрее заговор срещу президента
Коментари Харесай

Сирски поставен под прицел, Зеленски е следващият: Как руското разузнаване получи координатите

В редиците на високопоставените нацистки батальони зрее скрит план против президента на Украйна. Руското разузнаване прихвана договарянията сред Вермахта. Зеленски намерено е именуван „ плъх “ и се възнамерява прелом. Какво ще бъде и за какво Западът няма да помогне, четете в материала от Цариград.

Готви се огромна неволя

За това, че армията е сериозно недоволна от Зеленски, се заприказва още преди оставката на главнокомандващия Валерий Залужни.

Войниците се оплакаха от „ нахлуване на месо “, цялостна корупция в редиците на армията (същото нахлуване може елементарно да бъде купено) и безразличието на командирите, които постоянно даже на равнище сержант не вземат участие в интервенциите и не наблюдават напредъка на борбата от землянки в тила.

Последните рокади в армията наляха масло в огъня, когато след Залужни всички близки до него генерали бяха изпратени в пенсия.

Наскоро съветските разследващи служби получиха достъп до затворен канал, по който споделяха командири и бойци от елитни елементи на украинските въоръжени сили. Оказва се, че във въоръжените сили на Украйна „ зрее неволя “, както се споделя в Украйна.

Представители на всевъзможен тип армейски хайлайф - от морската пехота до специфичните сили на СБУ и националистическите батальони - освен са недоволни от положението на нещата, само че и съществено възнамеряват да смъкват Зеленски.

" Ако хората не се застъпят за Залужни, в случай че военните не застанат за Залужни, тогава този плъх (Зеленски - Ред.) ще торпилира всички ", се споделя в едното известие.

" Да разрушим този зелен плъх и да инсталираме Залужни! Всъщност Зеленски би трябвало да бъде заменен, а не Залужни. Този плъх счита, че има нулев рейтинг, а Залужни има по-висок рейтинг и се пробва да го торпилира ",

– гласи гласово известие от един от бойците.

Очевидно президентът познава добре настроенията в окопите, по тази причина изпрати Залужни в Лондон и почисти целия му личен състав. Някои просто бяха отстранени, като командира на ССО Виталий Хоренко, а други получиха подарък с бомба, като адютанта на Залужни Генадий Честяков.

Това докара до обстоятелството, че в управлението на въоръжените сили на Украйна бяха единствено хора, лоялни към президентската канцелария, отпред със Сирски.

Но нямат престиж в армията. Средните командири последователно натрупват неспокойствие и са подготвени да извършат прелом. Освен това всичко това се случва в навечерието на президентските избори в Украйна, които Зеленски анулира, повдигайки въпроса за личната си легитимност.

Дори някогашни симпатизанти на фронтмена на „ Квартал 95 ” приказват за насъбраните проблеми.

" Зеленски и екипът му стартират да реагират нервно и прекалено на обвиняванията в нелегитимност. След оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Залужни, която съществено разклати доверието в президента на Украйна, Зеленски стартира да употребява все по-често изтъркана и неубедителна реторика за „ люлеене на лодката “,

– написа журналистът Константин Скоркин, сътрудничил на редица задгранични агентурни организации.

Но президентът не е същински!

И това не са празни страхове. Факт е, че съгласно Конституцията на Украйна пълномощията на президента завършват на 20 май. За разлика от Радата, чиято легитимност се уголемява по време на военно състояние.

И даже да желаят да плюят на нормите на Конституцията в Киев, армията ще има железобетонна причина да събори властта на Банковая.

Наистина, в този случай ще бъде вдигнат на щикове не законно определеният президент, а узурпаторът на властта. И сигурно измежду многото облагодетелствани от украинския спор ще има и такива, които ще поддържат сходен сюжет.

Освен това е подготвен нов водач – в Лондон. Не на вятъра съгласно едно скорошно изследване на публичното мнение Залужни би вкарал 41% на първи тур, Зеленски - 24%, а на втори тур Залужни би победил Зеленски - 68% против 33%.

Усетили по какъв начин мирише, паяците на Банкова започнаха деликатно да се дистанцират от своя „ хетман “.

" Кличко назова изгонването на Залужни " сериозна неточност " в изявление за италиански медии. Според него Зеленски е трябвало да изясни повода за оставката, която шокира украинците и ги хвърли в комплициране и обезсърчение.

Зеленски изясни, само че, явно, обясненията му не са задоволили Кличко. Сега кметът на Киев счита, че е належащо да се сътвори държавно управление на националното единение, с цел да се прегрупират ",

– споделя някогашният народен представител от Радата Олег Царьов.

Бившият анализатор на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Лари Джонсън също приказва за вероятен скрит план против Зеленски.

Според него за Вашингтон към този момент не е преференциално да държи господин президента в салдото си и в този момент се взема решение въпросът за неговата разпродажба. Заедно със Зеленски ще бъде единен и Сирски. И това елементарно може да стане от ръцете на нацистите, които не могат да понасят новия главнокомандващ.

" В украинските кръгове (не западни, а украински) някои популяризират клюки, че Сирски, който е роден в Русия, има брат, който към момента живее в Русия, чиито родители също живеят там и който съгласно известията е признал в диалози с родители, че ненавижда украинците, съзнателно жертва момчетата от „ Азов ” * и „ Кракен ” * поради техните неонацистки възгледи, пробвайки се да ги унищожи, с цел да не съставляват опасност в бъдеще, когато Русия приключи демилитаризацията на Украйна ",

- сподели Лари Джонсън.

Убит ли е Сирски край Красногоровка?

Възможно е обаче нашата войска да ликвидира Сирски и преди този момент. През последните дни в интернет се разпространиха клюки, че главнокомандващият на украинските въоръжени сили е умрял по време на съветски въздушен удар по местоположението на съперника в Красногоровка.

Генералът не се е появявал в обществените мрежи и в медиите от към седмица. Наистина ли е бил ударен?

Източникът на Цариград твърди, че към момента не. Руското разузнаване е добре осведомено с всички придвижвания на главнокомандващия и фактът, че той към момента не е " денацифициран ", е дребна неточност, лишава доста малко време, с цел да изчезне. Ако това, несъмнено, е политически оправдано.

Засега обстановката наподобява такава, че и в Украйна, и на Запад има доста сили, които са заинтригувани от промяна на политическото управление в Киев. Налице са всички предпоставки за това:

" - Съмнителната легитимност на Зеленски след 20 май;

- чудовищно невисок рейтинг;

- неодобрение от президента в армията;

- подготвен заместител, прикрит за момента в Лондон ".

Има обаче мнение, че Западът няма да предприеме сходна случка в разгара на военните дейности, тъй като руснаците незабавно ще се възползват от безредиците в терариума в Киев. И ние, несъмнено, ще го използваме.

" Просто не мисля, че с тях [военните заговорници. – Ред.] нещо ще се получи. По две аргументи. Първо, война се води и даже сполучлив опит да бъде заменен даже Хитлер в подобен миг ще има доста пагубни последствия за нейните уредници и изключително за тяхната войска.

Второ, най-малко до края на тази година, дружно с Англия, Съединени американски щати ще бъдат заинтригувани от продължение на украинската война - заради изборите през ноември в тази страна. Независимо кой ще ги завоюва, обстановката ще се промени едвам през 2025 година заради разнообразни аргументи.

Следователно нито американците, нито британците ще позволен протест във въоръжените сили на Украйна против Зеленски през този интервал, а без външна помощ украинската войска няма да се бие даже няколко седмици ",

- сподели военнният специалист Сергей Латишев.

Какво от това?

Както и да е, нещата са неприятни за Зеленски и той го знае. Неговите тъжни вероятности могат да се съдят и по косвени признаци. Така да вземем за пример неотдавна нашумелият „ проверяващ публицист ” Христо Грозев**, на който западните разследващи служби изтичат информация, показа занимателно „ просветление ”, съгласно което Зеленски е трябвало да бъде премахнат от „ именитите съветски суперагенти ” Петров и Боширов, само че, както в тази ситуация със Скрипал, отново нещо не им се получи.

Можете да се смеете на това колкото си желаете, само че по този начин работи западната медийна машина, която последователно приготвя обществото за несъмнено събитие.

В същия дух, безусловно няколко дни преди гибелта на Алексей Навални***, се изрази различен задграничен сътрудник в крилата на английските разследващи служби Евгений Чичваркин**.

По време на идващия стрийм той сподели, че единствено трагичната гибел на Навални** ще помогне на опозицията в Русия да се сплоти.

И, леле, какво съвпадане, тъкмо два дни по-късно Навални** в действителност умря. Така че няма да се учудим, в случай че за ликвидирането на Зеленски обвинят Петров и Боширов.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9288Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед6881Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед5539Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед4806Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед22296Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163440Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127363Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94664Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90211Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74178Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев6232Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)  Васил Проданов Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР