В разследването на случая с откритите тела на мъж и

...
В разследването на случая с откритите тела на мъж и
Коментари Харесай

Още две тела са открити в случая с убитите с арбалет в баварски хотел

В следствието на случая с откритите тела на мъж и две дами, простреляни с арбалет в хотелче край баварския град Пасау, са открити още две тела, оповестиха международните медии.

Новите трупове на две дами са били в жилището на убитата в хотела по-млада жена, намиращ се в северозападния град Гифхорн. Полицията не оповестява по какъв начин са починали те, проверява се дали тези убийства имат връзка с жертвите в хотела, ситуиран измежду природата, на брега на река край границата с Австрия.

В понеделник ще се създадат аутопсиите на първите три жертви – 53-годишен мъж и дами на 30 и 33 години. По-младата жена е била от Долна Саксония, другите две жертви – от провинция Райнланд-Пфалц. Резултатите от аутопсията се чакат във вторник.

Телата са били открити от камериерка. Мъжът и 30-годишната жена са лежали в леглото, хванати ръка за ръка и пронизани в главата и гърдите, а третата е лежала в локва кръв на пода, простреляна в тялото. В стаята, която е била с двойно и единично легло, е имало два арбалета.

Тримата се записали в хотела късно вечерта в петък за три нощувки. Не са носели багаж, не са поискали закуска.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР