В разгара на руската агресия в Украйна България отново ще

...
В разгара на руската агресия в Украйна България отново ще
Коментари Харесай

Наглост! В разгара на руската агресия в Украйна у нас ще има шествие на хибридката "Безсмъртен полк"

В разгара на съветската експанзия в Украйна България още веднъж ще стане сцена на шествия на хибридката " Безсмъртен полк " на 9 май,. Това излиза наяве от публикувано от уредниците на мероприятието известие до медиите. Те са качили информацията

Ето каква отвратителна кремълска агитация се готви да токсини отечеството ни:

" И през 2022 година на 9 май по пътищата на България ще марширува " Безсмъртният полк ". Тази самостоятелна гражданска интернационална акция към този момент се трансформира в традиция. Въпреки тежкото всекидневие нашият строй остава обединен и продължава да пази Истината за саможертвата и за Великата победа над хитлеристките пълчища. Тази Победа е дело на нашите предшественици и родственици, които отдадоха живота и силите си за един нов свят – за свят без фашизъм и нацизъм! 2022 година е сложна година. Провеждането на " Безсмъртният полк " в доста страни беше ЗАБРАНЕНО. Така работят фашистите – те не разрешават и внушават само своята позиция. Така работи ФАШИЗМЪТ. Трябва ли ви друго доказателство, че от нашия антифашистки марш има потребност? ", пишат уредниците, които във всяка друга страна биха били стопирани от слубжи за сигурност, полиция и жандармерия да организират сходни мерзки мероприятия, обслужващи московската хибридна агитация.

От там приканват участниците във всички форми на осъществяване на " Безсмъртния полк " да не се поддават на внушенията, на заканите, на страха и да застанат самоуверено в редиците на нашия полк. Те щели да веят техните " червени флагове ", да сервират венци и цветя пред паметниците на Победата и да се " преклонят пред героизма на българските и руските антифашисти ".

Организаторите дават и сборни пунктове на " полка ":
София – 09:00 ч. – Паметникът на Незнайния боец
Пловдив – 12:30 ч. – Алеята на Бунарджика зад Икономическия колеж
Бургас – 10:00 ч. – ул. " Александровска " 1 пред ЖП гарата
Варна – 17:00 ч. – пл. " Антон Новак "

Да напомним, че " Безсмъртният полк " е хибридна интервенция на съветската пропагандна организация " Россотрудничество ", ръководена от Елеонора Митрофанова, преди да пристигна дипломат у нас. Агенцията е наричана " меката мощ " на Путин. У нас акцията " Безсмъртен полк " се организира в тясно съдействие и под надзора на Руското посолство и Руският културно-информационен център.

 Жан Виденов и Павел Иванов Жан Виденов и Павел Иванов Източник: Пловдив Прес
Семейство Петя и Павел Иванови, дружно с Цветомир Стоянов, са ръководителите на организацията с нестопанска цел - Фондация " Безсмъртният полк ". С адрес на регистрация в Пловдив ул. Кичево, №12, ет. 5, ап.20., сочи информация в Регистъра на Неправителствени организации на Министерство на правораздаването.

Петя Паликрушева-Иванова и Ася Иванова са чиновниците в българската редакция на съветското издание " Нюзфронт ". Петя Паликрушева-Иванова оглавява придвижване " Че Гевара ". Съпругът ѝ Павел Иванов е водач на партия " Съюз на българските комунисти ", като преди този момент е управлявал и " Че Гевара ".

 Таско Ерменков и проболшевишки видове от извънредно лявото формирование Че Гевара Таско Ерменков и проболшевишки видове от извънредно лявото формирование Че Гевара, Павел Иванов е крайният вляво
Източник: Zonanews
" Нюзфронт " се прочу преди рпет години, когато извади лист с " русофоби " за разстрел. Той бе засечен от Европейската работа за външна активност, че популяризира подправени вести в България, обвързван е с съветската страна, а публицисти от " Информационната организация на Новорусия ", притежател на уеб страницата, евентуално имат връзка с опита за прелом в Черна гора от 2016 г.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР