В разгара на лятото е време за пътешествия. С този

...
В разгара на лятото е време за пътешествия. С този
Коментари Харесай

Какъв пътешественик си?

В разгара на лятото е време за пътешествия. С този тест ще схванеш тъкмо какъв странник си, до каква степен си в „ плен “ от пътуванията, отмора или препускане по исторически забележителности е твоята пристрастеност.

1. Колко постоянно пътуваш?

а) един път в годината

б) 3-4 пъти в годината

в) съвсем не се прибирам у дома

2. Колко страни си посетил до момента?

а) 5

б) към 10

в) над 10

3. Къде предпочиташ да пътуваш?

а) на място, където да си лежа и почивам

б) на място, на което да си умря и да преглеждам забавни забележителности

в) на място, на което има доста музеи, монументи на културата, забележителности

4. Пътуването за теб е…?

а) отмора, релакс

б) опознаване на нови места

в) метод на живот, нещо, без което не мога

5. Обичаш ли да правиш фотоси и да се снимаш?

а) не, фотографирам напълно малко с телефона си

б) фотографирам, в случай че нещо ме впечатли

в) от всяко странствуване се връщам с хиляди фотоси

6. Къде обичаш да пътуваш?

а) в България

б) до по-близки страни

в) на всички места

7. Без какво не можеш да тръгнеш на странствуване?

а) бански, плажна чанта и селфи стик

б) комфортни облекла, кецове

в) фотоапарат, карта, справочник

8. Харчиш спестяванията си основно за:

а) облекла

б) нов телефон, таблет

в) самолетни билети

Най-много отговори „ а “

Ти си от хората, които могат да пътуват, могат и да не пътуват. За теб е значимо пътуването да е удобно, да е до някоя по-близка дестинация и по опция да е отмора на all inclusive. Не обичаш да правиш дълги преходи, изморителни разходки или да чакаш с часове в Лувъра, с цел да видиш Мона Лиза - та нали я има и в интернет… За теб наложителните фотоси от едно пътешестване са няколко селфита от плажа, фотография на вкусна храна и клипче от най-модерния клуб в града. Ти в действителност се връщаш от пътешестване отпочинал и зареден с нови сили.

Най-много отговори „ б “

За теб подобаващи са по-скоро европейските дестинации, само че ти предпочиташ да съчетаваш потребното с приятното, т.е., от една страна, да разгледаш няколко забележителности и по-късно да полежиш няколко дни на плажа, препичайки се на слънце с коктейл в ръка. Може и да не правиш хиляди фотоси, залагаш по-скоро на качеството, в сравнение с количеството. Винаги избираш по някой автентичен сувенир както за своите другари, по този начин и за себе си. Способен си да отидеш няколко пъти на едно и също място и постоянно ще намериш какво ново да видиш.

Най-много отговори „ в “

Само като чуеш думата " пътешестване ", и към този момент си стегнал куфара си и единствено питаш „ къде “ и „ по кое време? “. За теб дестинацията е дотолкоз от голяма важност, доколкото предпочиташ да е място, на което не си бил. Лежането на плажа не е за теб. На теб не ти дава мира просто да събираш загар на плаж, като знаеш, че към теб има непосетени забележителности. Ти извървяваш десетки километри пеш, когато си на екскурзия, единствено и единствено да видиш колкото се може повече от града, в който се намираш. Като се върнеш, си толкоз изтощен, че ти трябват още няколко дни отмора, с цел да се възстановиш от „ почивката “. Относно снимките…понякога се постанова да си купуваш спомагателна карта памет, а когато ги разглеждаш по-късно, единствено ти можеш да доловиш, че разликата в тези 68, идентични съгласно другите хора фотоси, е Айфеловата кула.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР