В разгара на едно от най-горещите лета в човешката история

...
В разгара на едно от най-горещите лета в човешката история
Коментари Харесай

Sony, Reon Pocket и джобният климатик, който всички чакаме

В разгара на едно от най-горещите лета в човешката история Sony показа джаджа, за която бихме платили повече, в сравнение с би било рационално.

Новият артикул на японския производител се споделя Reon Pocket и съставлява много стилен и, явно, също толкоз ефикасен джобен климатик, който вземем на всички места с нас - безусловно.

Джаджата е по-малка от смарт телефон и тежи единствено 85 грама, само че е оборудвана с батерия, която може да издържи на до 24 часа работа след единствено два часа зареждане.

От Sony настояват, че Reon Pocket смъква температурата на тялото с до 13 градуса по Целзий и може да поддържа непрекъснат поток на въздух с температура от 23 градуса.

Още по-готиното е, че след края на лятото джобният климатик няма да бъде пренебрегнат в някое от препълнените ни чекмеджета, тъй като разполага и с функционалност за стопляне, която сигурно ще влезе в приложимост през зимните месеци.

Както множеството джаджи в днешно време, Reon Pocket се управлява посредством мобилно приложение за смарт телефон, през което можем да настроим температурата, силата на въздушния поток или да настроим таймер за изключване.

За страдание обаче Reon Pocket това лято ще може да бъде закупен единствено в Япония, само че се чака да доближи до повече пазари през идната година, а цената му е 130 $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР