В ранната сутрин въздушна тревога бе обявена над Украйна. Първоначално

...
В ранната сутрин въздушна тревога бе обявена над Украйна. Първоначално
Коментари Харесай

В Украйна следят къде ще идат ракетите на Ту-95

В ранната заран въздушна паника бе оповестена над Украйна. Първоначално на картата на Украйна светнаха в алено източните и южните области на страната, само че бързо въздушната паника обхвана всички области.

Тревогата е за заплаха от ракети, откакто военновъздушните сили предизвестиха, че дронове атакуват Украйна. Военните предизвестиха и че от Ту-95МС са пуснати ракети, които летят към неуточнени области на страната. Бомбардировачите са изхвърчали от летище " Оленя ", Мурманска област на Русия.

Военновъздушните сили на Украйна по минути трансформират курса на ракетите, които менят траекторията си. Под опасност се намира в това число и столицата Киев. Група ракети се движи и към западните области на Украйна.

На този стадий има информация за гърмежи в Харковска област. Кметът Игор Терехов удостоверява за гърмежи, провокирани от балистично въоръжение. Поне четири са ударите. Има нанесени провали по нежилищна инфраструктура в Слободския регион на Харков. Не се прецизира какви точни са обектите, попаднали под обстрел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР