В рамките на последната седмица тя за втори път отговаря

...
В рамките на последната седмица тя за втори път отговаря
Коментари Харесай

Златка: Много се притеснявам, когато синът ми е с баща си

В рамките на последната седмица тя за повторно дава отговор на въпроси на феновете си, които се интересуват най-много от новия обичан на племейтката Карен. Не пропущат обаче и да схванат по какъв начин я карат някогашните гаджета Златка и Благой, който към този миг към този момент е женен за друга. Плеймейтката, засегната от бързата женитба, не пропусна още веднъж да ухапе Георгиев-старши, видя Hotnews.bg.
Реклама

Тя изясни, че се тормози доста за сина си, когато грижите за него поема татко му, което ясно демонстрира, че го счита за обезсърчителен родител. Райкова не дава отговор непосредствено и на въпроса дали двамата са запазили положителните си връзки поради детето, като многозначително загатва: " Комплексарите не наскърбяват ". Тя е безапелационна, че има неща, за които съжалява в живота си и очевидно връзката с Георгиев е едно от тях.
Реклама

Златка разкрива, че фризьорът Момчил Спасов я срещнал с нейната настояща тръпка Карен, който бил същински джентълмен. " Отстъпва ми за доста неща. Харесва ме тъкмо такава, каквато съм ", хвали го Златка. Тя е безапелационна, че сред двамата избухнала обич от пръв взор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР