В рамките на днешния ден представители на възложителя, надзора, проектанта

...
В рамките на днешния ден представители на възложителя, надзора, проектанта
Коментари Харесай

Отстраняват недобре извършените работи по Графа

В рамките на днешния ден представители на възложителя, надзора, проектанта и строителя ще ревизират отстраняването на недобре осъществени работи, установени от надзора и възложителя по ул. " Граф Игнатиев ", площадите " Славейков ", " Гарибалди " и градината на " Св. Седмочисленици ", оповестиха от Столичната община. 

Забележките, разказани в подписания на 21 май акт 15, би трябвало да бъдат отстранени до 28 май, е споделил шефът на дирекция " Транспортна инфраструктура " Даниел Евлогиев. В противоположен случай ще бъде наложена глоба за качество.

По искане на кмета на София в допълнение ще бъдат инсталирани дървени скари за сядане на всички каменни пейки на пл. " Славейков ". Бронзовата скамейка с Петко и Пенчо Славейкови ще бъде върната на мястото й незабавно след привършване на реставрацията. Възстановен е фонтанът, който ще бъде пуснат след въвеждане в употреба от основния проектант на Столична община. Все още се чака решение на проектанта за чешмата и кафе-павилионите, които ще бъдат сложени в градината на " Свети Седмочисленици ". 

В началото на април разширеният експертен съвет по устройство на територията разпореди промяна на ограничителите на трамвайното трасе. Гранитните ограничители ще бъдат сменени с чугунени боларди. Демонтажът и монтажът ще бъдат осъществени в допълнение гратис от изпълнителя, е прецизирал Евлогиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР