В рамките на 6 месеца се реализира проект „Изтъркай зависимостта

...
В рамките на 6 месеца се реализира проект „Изтъркай зависимостта
Коментари Харесай

Информационна кампания на тема „Превенция на хазартната зависимост сред младите хора“ 

В рамките на 6 месеца се осъществя план „ Изтъркай зависимостта от себе си “, финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2020 година по контракт №25-00-2/07.05.2020г.

Във връзка с реализирането на национална осведомителна акция на тематика „ Превенция на хазартната взаимозависимост измежду младежите “ беше публикуван аудио спот в радиостанция с народен обсег, част от дейностите по плана. В развой на осъществяване са останалите действия, а точно разпространяване на имиджов видео клип в телевизионна медия и мрежата за видео шерване “YouTube”.

В рамките на плана бяха направени също по този начин интернет банери за разпространение на плана, чието издание стартира от месец август в 6 (шест) интернет медии. Също по този начин са оповестени осведомителни материали в печатни и интернет медии.

Въздействието, което се стремим да реализираме посредством осъществяването на дейностите на плана, е повишение на публичната поддръжка в предварителната защита на хазартната взаимозависимост измежду младите и възстановяване на разговора посред им.
Можете да гледате наличието на видео клипа, направен по Програмата, на следния YouTube канал: „ Изтъркай зависимостта от себе си! “


Повече за програмата можете да прочетете на и


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР