В ръководството на ПП са се хванали за гушите след

...
В ръководството на ПП са се хванали за гушите след
Коментари Харесай

В ,,Промяната“ са се хванали за гушите заради ареста на Борисов. Лена изпратила Киро и Асен пред затвора

В управлението на Политическа партия са се хванали за гушите след незабавна колекция в петък вечерта. Това настояват някогашни депутати на „ Промяната “, които са се видели в знамение от разправиите сред вождовете.

Повод за сбирката е било социологическото изследване на „ Сова Харис “ по поръчка на ПИК, оповестено същия ден от медията. Според данни Политическа партия дърпа внезапно надолу и към този момент е 10% под ГЕРБ. Тенденцията е за още по-голям срив.

Очевидци разкриват, че Лена Бориславова, която официално не взе участие в акцията, само че диктува всички лични решения на Кирил Петков, ултимативно е поискала против ГЕРБ и Бойко Борисов да бъде поведена нападателна черна акция с всевъзможни компромати.

Да извадим на бял свят чекмеджетата, да приказваме единствено за нов арест на Борисов, упорствала любовницата на Петков от „ парапета “, написа ПИК.

Просто Киро твърдо застанал зад нея, до момента в който водачът на другото крило в Политическа партия – Даниел Лорер, пламенно се оповестил срещу. Стигнало се до замяна на остри думи и обиди.

В целия панаир Асен Василев дипломатично взел неутрална позиция. Предполага се въпреки всичко, че в случай че на 1 октомври Политическа партия се срине, Василев и Лорер ще изискат главата на Кирил Петков.

Засега в тактиката на харвардите надделявали безумните хрумвания на Лена Бориславова. Именно на нея й хрумнало да прати Кирил и Асен тази заран пред Софийския затвор, където те заговориха за нов арест на Борисов и се заканиха да подават съкрушителни сигнали за ГЕРБ в европрокуратурата.

Играта на Киро, който е захласнат в мисълта още веднъж да стане министър председател, е вабанк. Той или ще завоюва изборите, или ще бъде пенсиониран от сподвижниците си Лорер и Асен Василев, обобщават картинката от Политическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР