В публичното пространство напоследък излязоха скандални факти, доказателства има за

...
В публичното пространство напоследък излязоха скандални факти, доказателства има за
Коментари Харесай

Д-р Елена Георгиева: Има доказателства за нарушения в „Майчин дом“

В общественото пространство в последно време излязоха скандални обстоятелства, доказателства има за куп нарушавания в най-голямата акушеро-гинекологична болница в страната, само че все пак някаква ответна реакция, съответни ограничения не се започнаха към този момент повече от три месеца. Това сподели на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция доктор Елена Георгиева, която е работила в „ Майчин дом ".

Пресконференцията е на тематика „ Как под погледа на седем министри „ Майчин дом " се трансформира в бащиния на един професор ", а уредници са лекари и пациенти на Специализираната болница за интензивно лекуване по акушерство и гинекология " Майчин дом ".

Д-р Георгиева разяснява, че мотивът за конференцията е неналичието на всевъзможни съответни дейности от страна на ръководещите, от страна на принципала на болничното заведение.

По думите ѝ това не е просто някакъв междуличностен спор, който е подбуден от финансов или различен претекст, а се касае за едни доста съществени нарушавания в болничното заведение, които слагат в риск най-много пациентите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР