В публично интервю казах, че правителство е възможно да се

...
В публично интервю казах, че правителство е възможно да се
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Позицията на ИТН е откровено малоумна

В обществено изявление споделих, че държавно управление е допустимо да се сформира, в случай че се отстраняват Слави и екипа му. Слави Трифонов мощен ли е съгласно вас - физически, душевен? Той е слаб физически и душевен. Едно име поради концертната му активност не го прави равносилен на Бойко Борисов.

Имам персонални усещания, виждала съм го в шоуто, няма како да си затваряте очите. Този човек не контактува с групата си. Ако хората му имат два грама разсъдък, би трябвало да стигнат до извода,че в тази работа има нещо нечитаво. Тяхната група би трябвало да го създадат. Не е правилно, че седмици наред броди абсурдът. На националния празник (бел. ред. 6-ти септември) Тошко Йорданов и Радостин Василев си направиха изявлението.

След като се върнах от чужбина разбрах, че 500 К било название на хиляди, което използва най-младото потомство - добре, само че аз съм на 60 плюс. Не съм чула нещо да е направила спецпрокуратурата. Основният очевидец сподели, че никой не му е предложил пари. Какво ще ревизира прокуратурата, че разсичам групата ли му?! Прокуратурата нищо не ревизира. Стана ясно, че когато главният очевидец няма изказвания за предлагани пари, за каква корупция става въпрос?! Прокурата се намеси, с цел да се избави от закриване.

Темата със закриване на спецсъда и прокуратура е настоящ. Има Такъв Народ провалиха 4 пъти съвещание на правната комисия. Има Такъв Народ направиха всичко допустимо, с цел да провалят всичко, което искаше митинга. Те обслужват на процедура прокуратурата, Движение за права и свободи, ГЕРБ и всички останали.

Нямам спомен да съм си драскала на листче. Вие сте четвърта медия, на която изяснява - чисто математически, с цел да се добави до държавно управление, е нужна цялата група на Има Такъв Народ. Никакви елементи. Вие желаете ли да има държавно управление - искахте. Всички хора желаеха да има държавно управление и то неистово.

Гербаджиите в огромната си част са елементарни хора, които имат опция да се възползват. Те споделят: “Моят водач споделя - аз съм елементарен и вие сте елементарни “. Тези хора нямат искания. При Слави Трифонов има орда комплексари. Смятат, че имат качества, само че системата им пречи. Затова се стига до безусловно неверни решения. Вие не можете да си визиите, че вашата страна може да е в ръцете на един мъдрец, който продава шнорхели.

Нищо ли да не вършим съгласно вас? Хората на Слави ще стоят във въздушното пространство и ще споделят - е нищо не зависи от тях.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР