В програмата сме се споразумели, че няма да допуснем дефицит

...
В програмата сме се споразумели, че няма да допуснем дефицит
Коментари Харесай

Ген. Атанасов скочи грозно на служебния кабинет: Изкривяват нещата! България е обрасла от проблеми

В програмата сме се споразумели, че няма да допуснем недостиг над 3% в бюджета. Това е дясната мярка. В този бюджет би трябвало да има и обществени ограничения. Нашето обединяване е дясноцентристко. Това съобщи пред БТВ ген. Атанас Атанасов, който е претендент за народен представител от обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и лидер на листата в Кърджали.
Той акцентира, че най-късно на следващия ден ще бъде оповестена програмата на обединението.
„ Във вътрешнополитически аспект би трябвало да бъдат взети ограничения в стопанската система – цените, във външнополитически аспект, би трябвало да бъдат подхванати всички дейности, с цел да бъде България пълновръстен член на еврозоната и на Шенген “, сподели Атанасов.
Според него България е „ обрасла от проблеми “ и е неотложно да се сформира постоянно държавно управление, което да стартира да ги взема решение.
„ Ние сме страна на изтеклите мандати, страна на служебната власт. Служебната власт изкривява нещата, върху нея няма надзор. Тя би трябвало да е краткотрайна “, добави той.
Атанас Атанасов разяснява и високия растеж на цените.
„ Има фактори, на които не може да се противодейства – войната в Украйна. Тя трагично промени нещата в стопанската система, в енергетиката “, сподели той.
Мигрантската рецесия
„ Има пробиви по границата, само че това са наследени проблеми. Това заграждение, което е направено с европейски пари, е безусловно неефективно. Там се откраднаха пари “, на мнение е Атанасов.
Според него са значими две неща, с цел да се усъвършенства контролът по границата.
“Тя би трябвало да бъде наситена с механически средства. Да се усъвършенства образованието на персоналния състав, който работи по границата ”, изясни Атанас Атанасов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР