В проектокабинета на ПП има фигури, за които не мога

...
В проектокабинета на ПП има фигури, за които не мога
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кабинетът на ПП-ДБ е партиен и неприемлив за ГЕРБ

В проектокабинета на Политическа партия има фигури, за които не мога да кажа неприятно - министрите на защитата и екологията. Те обаче са сбъркали времето - народът за втори избори сподели, че не могат да ръководят сами. Освен мен Политическа партия други другари нямат, постоянен кабинет би се получил, в случай че е общ с ГЕРБ. Като цяло обаче е партиен и недопустим за нас. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Разград.

Той разяснява и вчерашния случай с кортежа на основния прокурор. " Атентат против който и да било е злокобно нещо. Това е акт, който заплашва живота освен на основния прокурор и фамилията му, то и на всеки инцидентен човек. Затова го осъждаме с цялата мощ, която имаме. Това грозно събитие, който влачи неприятни последствия за България, още повече ни окуражи да приключим правната промяна. Съчувствам на Гешев, това да се извърши пред брачната половинка и децата му, това е колосален акт, само че промяната ще продължи. Не съумяват да взривят и започнатата промяна ", акцентира Борисов.

" Щом са протегнали ръка на основния прокурор, могат да посегнат на всички. Бронираният автомобил го е избавил. След сходни актове доста хора в Брюксел ще се замислят дали сме подготвени за Шенген. Ако не се направи постоянно държавно управление, пък въпреки и краткосрочно, което да носи отговорност, то последствията виждате какви са - обедняване, инфлация, липса на вложения - тежки последствия във всяка сфера ", сподели още той.

Той цитира книгата на Алексей Петров " Тероризъм и системи за сигурност ". " Там ясно е обяснено що е то тероризъм - основаване на безпорядък, боязън, да накараш лице, система или страна, да се съобразят с друго мнение и цели ", уточни Борисов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР