В продължение… Ако се питате има ли и кои са

...
В продължение… Ако се питате има ли и кои са
Коментари Харесай

Най-алчните мъже са от тези зодии

В продължение…
Ако се питате има ли и кои са най-алчните, скъперници мъже, незабавно ви споделяме.

Телец
Това са тези праволинейни, само че и стиснати персони от зодия Телец. Те постоянно са уверени, че са прави и в никакъв случай няма да разрешат и стотинка да мине около тях. Те непрекъснато учат всички, по какъв начин да живеят и по какъв начин да се отнасят към парите. Истината, обаче е, че самите те не съблюдават тези правила. За тях е по-важно контролът, върху паричния поток на фамилията да минава единствено, през тях. Може да спестите от всичко, само че не и от тях. Те обичат подаръците и имат вяра, че те са център на Вселената. Другите могат просто да чакат. Мъжът Телец е по-вероятно да купи нещо за себе си, в сравнение с за своята годеница. И в случай че приказваме за семейство, надали в миналото ще може да чакате дарове от тях.
Рак
Ако Ракът има пари, той по-скоро ще ги похарчи за разкош и комфорт, в сравнение с за покупка на дарове за някого. Раците са доста надути. За тях е значимо, всичко да е красиво и богато вкъщи, да са заобиколени от първокласни интериорни предмети.
 Най-алчните мъже са от тези зодии (част I) Най-алчните мъже са от тези зодии (част I)
Астролозите показват няколко зодии мъже, от които не би трябвало да очаквате скъпи дарове, първокласни почивки и изненади, които стопират дъха....
Ако избраницата им се вписва в подобен дизайн, тогава бъдете сигурни, че я имат по-скоро за скъпа ваза. Но надали ще купят нещо персонално за нея, макар че тя ще живее в комфорт и разцвет. Обикновено мъжът Рак не дават пари на никого. Тоест, малко евентуално е да се разделят с последната стотинка, само че в случай че има някакви спестявания, да оказват помощ на другари със заем, няма да е проблем. Когато, обаче се появи опция, мъжът Рак сигурно ще ви подсети, какъв брой е великодушен.
Разбира се, всички желаеме да намерим мъж, заслужен и великодушен.

Един съвет:
Ако сте изправени, пред ярки представители на тези  тип „ Скрудж “, не се опитвайте да ги превъзпитавате. Опитайте се да живеете с тях и да се задоволете с това, което имате, единствено, тъй като доста ги обичате или просто намерете „ вашият “ човек, който сигурно ще чака да ви отрупа с дарове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР