В продължение на шест години Миро заблуждава всички, че е

...
В продължение на шест години Миро заблуждава всички, че е
Коментари Харесай

Миро пробутва тази гнусна лъжа в продължение на години


В продължение на шест години Миро заблуждава всички, че е женен.

 

Истината обаче е, че той в никакъв случай не е сключвал действителен брак. По документи артистът към момента се води ерген, а церемонията, която скалъпи на остров Корфу преди шест години, е била цялостна бутафория, без каквато и за било законна тежест.

 

Уж брачната половинка на Миро – Ели Златанов, в действителност не е негова брачна половинка пред закона. Бракът им е подписан единствено в гръцки храм и в никакъв случай не е узаконен у нас. Това значи, че пред родните управляващи Мирослав Костадинов, както е цялото име на артиста, и неговата сякаш законна половинка Елица, не са семейство в реалност.

 

Според осведомени двамата не са били влюбени, а ги свързва положително другарство. Когато взели решението да се венчаят в гръцки храм, са се познавали към този момент от 11 години и са поддържали връзка от разстояние. Израсналата в Перник Ели, както е известно, е ресторантьорка в английската столица Лондон. Миро пък се възползвал от финансовата й поддръжка доста преди да я заведе в църквата на гръцкия остров.

 

Бутафорната женитба била по негова концепция поради фамилията му, тъй като не смеел да признае пред тях, не няма никакво желание да се венчае.

Семейството му било мощно обезпокоеното от слуховете, че избира компанията на мъжете пред тази на дамите.

 

През годините името на звездата е обвързвано с доста имена на известни представители на мощния пол, а родителите и сестра му били доста чувствителни на тази тематика. Именно, с цел да ги успокои, той вдигнал сватбата, която е без каквато и да било действителна стойност – единствено за шоуто.

 

Според някои не е имало даже и бутафорна женитба, а единствено сватбена фотосесия. Още откакто сподели фотосите от церемонията, Миро описа, че родителите му са се срещнали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала.

 

Когато обаче въпреки всичко се появила, всички отдъхнали спокойни, а на празненството бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от неспокойствие. Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е подписан единствено в гръцки храм, което значи, че е законен единствено в Гърция.

 

Странно е, че е избрал православна черква, откакто самият той е протестант, само че това не трансформира обстоятелството, че бракът е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците е би трябвало да се разпишат в българско консулство в страната или напряко да подпишат у нас.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР