В продължение на няколко десетилетия Хавай е любима площадка за

...
В продължение на няколко десетилетия Хавай е любима площадка за
Коментари Харесай

Туристи, сливания и придобивания и голям залог върху йената

В продължение на няколко десетилетия Хавай е обичана площадка за японските туристи, непроменяемо в първите три най-посещавани отвъдморски дестинации и желано място за голф обиколки, групови бягства, оферти за брак и медени месеци.

Но в този момент това не е по този начин и обменният курс долар-йена носи огромна част от виновността. Хавайските пътувания на японци се възобновиха след пандемията, само че като сянка на предходното им равнище. Ежедневните пристигания на пасажери през 2023 година бяха най-вече много под границата от 3000, до момента в който през 2019 година бяха най-вече над 5000.

Две диаграми описват историята на това, което на едно четене може да бъде самоуверен валутен залог въз основа на това. Първият е обменният курс долар-йена - линия, която наблюдава йената, при започване на 2022 година излезе от тесния търговски диапазон, който заемаше от 2016 година насам, и падна към най-ниските равнища от няколко десетилетия от към ¥150/$, където японците валута седи през днешния ден. Евтината йена оказа позитивен резултат върху рентабилн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР