В продължение на дългогодишната си политика за насърчаване на многообразието,

...
В продължение на дългогодишната си политика за насърчаване на многообразието,
Коментари Харесай

Vivacom се присъедини към Хартата на многообразието

В продължение на дългогодишната си политика за поощряване на многообразието, приобщаването и обезпечаването на равни благоприятни условия на работното място, Vivacom се причисли към. Така телекомът, част от фамилията на United Group, удостоверява още един път уговорката си към полезностите, които подсигуряват, че само геният и качествата на чиновниците дефинират развиването им в компанията.

„ Приобщаването на хора с разнообразни качества и от всички обществени групи основава добавена стойност за бизнеса, като директно способства сполучливото му развиване в дългoсрочен проект и способства за цялостния публичен климат на правдивост и приемливост. Щастливи сме да приветстваме и Vivacom в общността на фирмите, подписали българската Харта на многообразието и поели обществен ангажимент да обезпечават равно отнасяне и просвета на взаимно почитание на работното място “, сподели Георги Руйчев, изпълнителен шеф на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ).

„ Vivacom е компания с дългогодишна история, в която сполучливо си взаимодействат четири генерации професоналисти. Многообразието в екипа ни, приемствеността сред поколенията, приобщаването на хората с разлики и изобщо равните благоприятни условия имат значителен принос към устойчивите резултати, които нашият екип реализира към този момент толкоз години. Седемте правилото на Хартата на многообразието доста тъкмо отразяват полезностите, които прилагаме в компанията, по тази причина се причисляваме към нея “, разяснява Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР