В продължение на дългогодишната си политика за насърчаване на многообразието,

...
В продължение на дългогодишната си политика за насърчаване на многообразието,
Коментари Харесай

Vivacom се присъедини към Хартата на многообразието

В продължение на дългогодишната си политика за поощряване на многообразието, приобщаването и обезпечаването на равни благоприятни условия на работното място, Vivacom се причисли към . Така телекомът, част от фамилията на United Group, удостоверява още един път уговорката си към полезностите, които подсигуряват, че само геният и качествата на чиновниците дефинират развиването им в компанията.

" Приобщаването на хора с разнообразни качества и от всички обществени групи основава добавена стойност за бизнеса, като директно способства сполучливото му развиване в дългoсрочен проект и способства за цялостния публичен климат на правдивост и приемливост. Щастливи сме да приветстваме и Vivacom в общността на фирмите, подписали българската Харта на многообразието и поели обществен ангажимент да обезпечават равно отнасяне и просвета на взаимно почитание на работното място ", сподели Георги Руйчев, изпълнителен шеф на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) .

" Vivacom е компания с дългогодишна история, в която сполучливо си взаимодействат четири генерации професоналисти. Многообразието в екипа ни, приемствеността сред поколенията, приобщаването на хората с разлики и изобщо равните благоприятни условия имат значителен принос към устойчивите резултати, които нашият екип реализира към този момент толкоз години. Седемте правилото на Хартата на многообразието доста тъкмо отразяват полезностите, които прилагаме в компанията, по тази причина се причисляваме към нея ", разяснява Малина Чавдарова, шеф " Човешки запаси " във Vivacom.

Близо 40% от чиновниците на управителни позиции във Vivacom са дами. Над 3% са хора с увреждания, за които е положена специфична грижа, в това число и самостоятелна оценка на риска за здравето и сигурността, обезпечен е спомагателен заплатен годишен отпуск и други. Принципите на равноправието са въведени във всяка политика за ръководство на човешки запаси - от подбора и въвеждането в компанията, през цялостния развой на консолидиране, учене и развиване, до излизането на служителя от компанията. Ценностите на Хартата са мощно застъпени в настоящия Кодекс за бизнес държание и нравственос на Vivacom , както и в настоящите процедури и политики на компанията.
 Снимка 617983
Източник:

Хартата на многообразието в България е взаимна самодейност на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) и Центъра за проучване на демокрацията (ЦИД). Тя е част от европейската Платформа на Хартите на многообразието, сплотяваща над 12 000 организации, които съставляват над 16 милиона чиновници в целия Европейски Съюз. Хартата цели да насърчи общественото приобщаване и равните благоприятни условия на всички чиновници посредством разпространение на полезностите на многообразието и въвеждането на приобщаващи практики на работното място. Като част от европейската мрежа, българската Харта предлага на своите членове познание, принадлежности и образования за насърчаване на умения, с цел да ги подтиква да разработят и ползват политики и на практика стъпки, с които да подсигуряват еднакъв късмет за всеки на работното място.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР