В продължение на 36 оригинални епизода актьорът ветеран успешно се

...
В продължение на 36 оригинални епизода актьорът ветеран успешно се
Коментари Харесай

Агях умира, след като Фикрет Кушкан отказва да участва в последните епизоди на „Безмилостен град“

В продължение на 36 истински епизода артистът деец сполучливо се превъплъщава в ролята на Агях Карачай.

В началото на 2019 година в Турция стартират записите на новата драма на Kanal D „ Безмилостен град “. В средата на март 2020 година обаче, с излъчени 36 епизода в ефир, поредицата стопира фотоси поради пандемията от ковид.

По време на снимането на 37-ия епизод целият екип напуща снимачната площадка и е подложен под карантина поради COVID-19.

След два месеца и половина записите биват обновени. Екипът на сериала продължава работата си, с цел да приключи последните 3 епизода, само че с един отсъстващ воин.

Фикрет Кушкан (55 г.), който играе Агях Карачай, отхвърли да взе участие във финалните серии на турската сага. Той получава предупредително писмо от продуцентската компания Avşar Film, стояща зад реализацията на „ Безмилостен град “. Съгласно контракта Фикрет, би трябвало да бъде на снимачната площадка.

Известният артист разгласява публично известие, обяснявайки за какво се отхвърля от присъединяване си в продукцията.

„ Заради моите хронични болести попадам в животозастрашаващата група и за жалост не мога да продължа присъединяване си в плана „ Безмилостен град “, който обичам и в който вдъхвах живот на Агях в продължение на 36 епизода.

Лекарите ми имат точни указания към мен. Знайте, че това не е решение, което се взима, без да е неотложно. Имам живот, който продължава, и семейство, което би трябвало да устоявам, оцеляването ми е приоритет.

Бих желал да благодаря на продуцентската ни компания Avşar Film и на всички мои сътрудници за разбирането и поддръжката досега. Ще се забележим в по-здрави дни! “…

След това известие Кушкан получава доста мнения в обществените мрежи в своя поддръжка.

Предвид тази обстановка, сюжетът бива пренаписан, а героят на Фикрет – Агях, умира от инфаркт в 37-ия епизод. Смъртта на остарелия Карачай е показана на публиката постфактум със сцена от гробището

Инфо:Теленовеланюз
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР