В продължение на 24 часа в Instagram профила на Дейвид

...
В продължение на 24 часа в Instagram профила на Дейвид
Коментари Харесай

Жената, която превзе Instagram профила на Дейвид Бекъм

В продължение на 24 часа в Instagram профила на Дейвид Бекъм наличието, което се публикуваше, не бе обвързвано нито с него или фамилията му, а с настоящата обстановка в Украйна.

Част от материалите разкриват отдадената работа на медицинските експерти в разгара на спора. Други демонстрират грижите за новородени, а трети - по какъв начин пациенти би трябвало да бъдат премествани в подземия, с цел да се опазят от бомбардировките.

На реалистичната картина от войната ставаме очевидци с помощта на доктор Ирина от град Харков, която е шеф на районния родилен център. Тя поема ръководството на Instagram акаунта на Бекъм за целия ден в неделя, 20 март.

Бившият футболист изяснява, че с тази своя концепция желае да подчертае " страхотната работа, която Ирина и здравните служащи правят, с цел да избавят животи в Украйна ".

Докторката признава, че от съветската инвазия насам работата й се е трансформирала в денонощна, написа BBC.

" Вероятно рискуваме животите си, само че въобще не мислим за това. Обичаме работата си. Лекарите и сестрите тук съжаляваме, плачем, само че никой от нас няма да се откаже. "

Възхищаваме се както на мощните дух и воля на медицинските екипи, по този начин и на обществената ангажираност, която показва Дейвид Бекъм.

Освен че употребява обществената платформа да окуражава 71-милионната си публика да прави дарения, той и брачната половинка му Виктория все още към този момент са отделили 1 милион паунда в помощ на Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР