В продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията за ценни

...
В продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията за ценни
Коментари Харесай

Директорът на Ripple иска да спре делото със SEC и да се реши извън съда

В продължаващата правосъдна борба сред Ripple и Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) настъпиха някои скорошни развития.

Главният изпълнителен шеф на Ripple Labs, Брад Гарлингхаус, насочи значимо искане – правосъдното дело да бъде спряно и да се реши с извънсъдебно съглашение. Това се случва след значимо решение на арбитър Анализа Торес, която прикани Ripple и SEC да обмислят споразумяване на някои аспекти на делото.

Освен това в неотдавнашно правосъдно заявление Ripple изиска отдръпване на юрист Лиза Р. Зорнберг, която представляваше ответниците. С молбата се желае утвърждението на съда Зорнберг от Debevoise & Plimpton LLP да се отдръпна като юрист по делото на SEC, защото след 31 юли тя към този момент няма да бъде обвързвана с адвокатската адвокатска фирма.

Въпреки това Ripple Labs ще продължи да бъде представлявана от други юристи от Debevoise & Plimpton LLP, като компанията увери, че тази смяна няма да повлияе отрицателно на ползите на ответниците, в това число на Брад Гарлингхаус и съоснователя Крис Ларсен.

В забавен кариерен ход някогашният федерален прокурор Лиза Р. Зорнберг бе назначена за основен консултант на кметството от кмета на Ню Йорк, Ерик Адамс.

Тъй като правосъдният развой наближава своя край, арбитър Анализа Торес го препраща на съдия-магистрат Сара Нетбърн. Съдия Нетбърн изиска от Ripple и SEC да се спогодят за подобаващи дати за конференция за реализиране на съглашение, като се съсредоточат върху въпроси, свързани с институционалните продажби на XRP .

В хода на това произвеждане беше утвърдено отдръпването от делото на други трима юристи – Анна Р. Гресел, Клейтън Дж. Мастерман и Кайли Чизъл Ким.

Цената на XRP претърпя внезапен скок след систематизираното правосъдно решение и известието за бъдещите проекти на Ripple. Интересното е, че юрист Джон Е. Дийтън счита, че даже в случай че ръководителят на SEC Гари Генслер апелира, XRP евентуално ще резервира класификацията си като не скъпа книга за най-малко две години, като се имат поради евентуалните провокации пред SEC.

Цената на XRP все още на писане на публикацията е $0.71, като демонстрира лек спад от 0.50% през последните 24 часа и 8% спад през последната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР