В присъствието на ски легендите Мария Риш и Марк Жирардели

...
В присъствието на ски легендите Мария Риш и Марк Жирардели
Коментари Харесай

В присъствието на ски легендите Мария Риш и Марк Жирардели бе открит зимният сезон в Банско

В наличието на ски легендите Мария Риш и Марк Жирардели бе открит зимният сезон в Банско, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Макар и без сняг, страсти през днешния ден не липсваха, както в планината, по този начин и на централния площад в Банско, където бе даден формалният старт на зимен сезон 2022/2023 година.

 

По време на формалното разкриване служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева сподели, че е горда от обстоятелството, че Банско е един от най-хубавите домакини на надпревари от международен сан в света на ските.

 

„ Всяка година милиони жители гледат с голям интерес вълнуващите надпревари за стартовете на международните европейски купи. Ние, като Министерство на младежта и спорта, не може да не се гордеем, че Банско се утвърди като един от най-хубавите домакини “, уточни Весела Лечева. 

 

Отличията, които получава курортът демонстрират, че се потвърждава и се развива, сподели служебният министър на туризма Илин Димитров. „ Вие сте благословени, тъй като имате планина, минерална вода, голф, чист въздух, прелестна храна “, сподели още той и добави, че от Министерството на туризма са положени „ големи старания “ за промотиране на курорта, с показване на огромни туристически изложби. Резултатът е налице, записванията това лято са рекордни, като надвишават и миналогодишните, сподели още Илин Димитров. 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР