В присъствието на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова Йорданка

...
В присъствието на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова Йорданка
Коментари Харесай

Започва програма за финансиране на предприемачи

В наличието на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила ще бъде обещано началото на нова гаранционна скица за подкрепяне на предприемаческата интензивност в София – Програмата за финансиране на новаторски започващи предприятия - ПрограматаФИСП.

Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Схемата за финансова поддръжка ще се осъществя от Общинския гаранционен фонд за дребни и междинни предприятия (ОГФМСП) към Столична община, като първата банка-партньор е Банка ДСК. Кметът Йорданка Фандъкова и Председателят на УС и Главен изпълнителен шеф на Банка ДСК Виолина Маринова ще показват Програмата ФИСП, която е ориентирана към улеснение на достъпа на започващи новаторски предприятия до финансов запас за реализацията и развиването на техните бизнес планове.

В осъществяване на Програмата, Общинският гаранционен фонд ще издава гаранции по заеми, отпуснати за финансиране на новаторски предприемачески хрумвания, като за задачата ще бъде подписано Рамково съглашение за партньорство сред ОГФМСП и Банка ДСК.

Събитието ще се организира от 13.00 часа в зала „ Официална “ на ул. „ Московска “ 33.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР