В предаването „Още от деня“ по БНТ Владислав Панев, каза

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ Владислав Панев, каза
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: Няма да искаме третия мандат, но ако го получим, ще направим всичко възможно за правителство

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Владислав Панев, сподели че 115 депутати би трябвало да са сигурни, дали ще бъдат открити още 6 е въпрос с нараснала компликация, те вършат вероятното. “ Винаги, в случай че от " Продължаваме промяната " изискат от нас, бихме съдействали по този въпрос “.

За страдание обстановката е извънредно динамична освен в България, само че и в целия свят, добави той.

След няколко месеца проблем няма да е инфлацията, а безработицата и рецесията, тъкмо такива времена се задават най-много в Европа. На България и би трябвало положително ръководство в тази обстановка, която ще възникне в обозримото бъдеще, счита Панев.

" Бяха реализирани извънредно дребни крачки със закриването на спецсъда и спецпрокуратурата, или пък в енергетиката, само че това са в действителност дребни крачки, вместо големите, които предстоят ", разяснява още Панев.

" Парите се усилват, а държавният дълг понижава, т.е. фискалната позиция на страната става по-добра, въпросът е че ни чака сериозна рецесия и то освен във връзка с цените. Важно е какъв брой дейно се усвояват еврофондовете ", изясни Владислав Панев.

" Най-вероятно цените на горивата ще паднат с повече от 25 стотинки. Цените на петрола единствено през днешния ден са 10 % надолу. Според мен цените на горивата ще вървят надолу ", изясни Владислав Панев.

Депутатът разяснява и цената на хляба.

" Мисля, че цената ще падне единствено поради нулевото Данък добавена стойност, а и тъй като цената на пшеницата на интернационалните пазари падна с 30 % ", сподели още Панев.

" Хаосът в Народното събрание може да се окаже неприятно решение за България. В моментите на рецесии излиза наяве коя страна ще върви нагоре и коя надолу. Казвам че е по-добре да се сформира държавно управление, което има волята и болшинството в Народното събрание да реализира промените, които са нужни на България, другояче е по-добре се върви към избори и длъжностен кабинет ", съобщи Панев.

" Трети мандат е вероятен и който го получи би трябвало да постави нужните старания, на цена че ще бъде свършена избрана работа. Ние от " Демократична България " няма да желаяме този трети мандат, само че в случай че ни бъде даден, ще създадем всичко допустимо да съставим държавно управление, което да извърши промени ", сподели още Владислав Панев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР