В предаването Още от деня по БНТ, снощи Красимир Каракачанов,

...
В предаването Още от деня по БНТ, снощи Красимир Каракачанов,
Коментари Харесай

Каракачанов: ДПС никога не са си вадили ръцете от властта, но в това правителство водещата партия е ДПС

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия, нощес Красимир Каракачанов, сподели че не знае какви са аргументите за оставката на Карадайъ. „ Явно някъде е сгафил и почетният ръководител го отстранява. В Движение за права и свободи ги няма тези кавги с взаимни борби през медиите. Така че очевидно му е изминал срокът на валидност и в този момент ще бъде сменен с някой различен ".

Движение за права и свободи в никакъв случай не са си вадили ръцете от властта, само че в това държавно управление на сглобката водещата партия е Движение за права и свободи, счита Каракачанов.

Мотивите за избор на съмнение имат съображение, въпреки че са много общи, изясни Каракачанов. „ Не отива на никой да употребява имената на български офицери, когато правиш вотове и политически каламбури. Не е редно армията да бъде вкарвана в този политически спор. Но другояче, в случай че погледнем същината на вота, да проблемите пред сигурността на България са големи. Виждаме разрушените ни служби за сигурност. Виждаме и пробитата българска граница, която се наводнява и към този момент могат да се видят даже в София едни незаконни мигранти, които не бяха виждани от години ".

Истинският диалог е за армията и сигурността, само че подобен няма да бъде извършен, безапелационен е Каракачанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР