В предаването Лице в лице“ по бТВ проф. Огнян Герджиков,

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ проф. Огнян Герджиков,
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: От НДСВ сме отворени за разговор с всички партии, освен "Възраждане"

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ проф. Огнян Герджиков, сподели че в Народно събрание по предписание не влизат огромни потенциали в съответните области.

Той разяснява за какво Национална движение „Симеон Втори" се впускат в изборната борба: „ Вече 2 година се въртим в един обаян кръг. Не можем едно устойчиво ръководство да си изберем и един настоящ парламент. Решихме, че Национална движение „Симеон Втори" е партия с доста позитивен опит. Основната заслуга е на Национална движение „Симеон Втори" за влизането на България в Европейски Съюз и НАТО. Истинсксото възкресяване на българската стопанска система беше на Национална движение „Симеон Втори". Сега бихме могли да създадем сходно нещо “.

Според него не можем да желаеме всичко да е единствено във възходяща линия – има спадове и възходи.

По думите му нашите закони се трансформират непрекъснато. „ Може би няма такава страна в Европейски Съюз. Това безхаберие от същинското право ме изкарва от равновесие. Досега изборният кодекс е променян 25 пъти. Какво демонстрира това – проба-грешка. Основното е от несръчност “, безапелационен е Герджиков.

Според него Национална движение „Симеон Втори" има огромен късмет да влезе в Народното събрание. „ Готови сме да работим с всички, като се изключи „ Възраждане “, които изповядват друга вяра от нашата – вън от НАТО, вън от Европейски Съюз. С останалите партии бихме могли да намерим общ език “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР