В предаването Лице в лице по бТВ Коста Стоянов, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Коста Стоянов, каза
Коментари Харесай

Коста Стоянов: Всички варненци знаят, че кметът не ходи на работа, не знае проблемите в града

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Коста Стоянов, сподели че е строителен инженер, има 18 година опит в общинска администрация. „ Семеен съм, с две деца, роден и учил съм във Варна. Искам да трансформира метода на ръководство на Варна, тъй като тя не се ръководи по верния метод. В момента Варна се ръководи в интерес на ръководещите. Ние желаеме да го променим и да създадем ръководство в интерес на Варна и жителите на Варна ".

Всички варненци знаят, че кметът не върви на работа, не знае проблемите в града, изясни Стоянов. „ Той в действителност е дал ръководството на други хора и той е кукла на конци. Управлението е в ръцете на локални бизнес структури, които обслужват единствено своите ползи. "

Варна сега е замърсен и неприветлив град, безапелационен е Стоянов. „ Градоначалникът като го няма, администрацията не работи. Има региони без никаква инфраструктура, нямат достъп до парцелите си, нямат ВиК, нямат улично осветяване. Кметът не хае за проблемите на хората ".

Във Варна се вършат поправки на уличната мрежа предизборно, улиците се поливат с вода с водоноските, а не се мият и още веднъж предизборно, съобщи Стоянов. „ По сигнал на поданици в регион Погребите по какъв начин се асфалтират улиците. Оказа се, че нямало план, работили каквото им каже строрителният механик. Контрол от общината също няма, строителен контрол няма, това е неприемливо ".

Когато ние стартираме да управляваме ще има системност на ремонтите, добави Стоянов.

Във Варна няма вярно обмисляне, няма взаимоотношение сред институциите, съобщи още Стоянов. „ Ние ще управляваме по верния метод ".

Аспаруховият мост към момента има валидност да се употребява, само че след няколко години ще бъде в предаварийно положение и по тази причина и там би трябвало да се стартират мигновено незабавни дейности, съобщи Стоянов. „ Имаме и други планове - планове за опитимизация на градския превоз. В момента рейсовете са извънредно незадоволителни. Те би трябвало да са към 180 броя, а те са към 100-120. Трябва да се основат буферни паркинги, които да бъдат обвързани с линиите на градския превоз, с цел да бъде по-свободна централната част на Варна ".

Има и концепция да се прави локален референдум за натовски бази към Варна, съобщи Стоянов. „ Ако това е част от националната сигурност, ние считаме, че там би трябвало да бъде ситуирана българска войска, тъй като в натовска база никой не може да влезе. Варна би трябвало да се развива в областта на туризма. Аз персонално ще изляза да стачкувам против натовска база във Варна. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР