В предаването 12+3 по БНР проф. Татяна Дронзина коментира думите

...
В предаването 12+3 по БНР проф. Татяна Дронзина коментира думите
Коментари Харесай

Проф. Татяна Дронзина: Българският ляв политически елит има зависимости от Москва

В предаването " 12+3 " по БНР проф. Татяна Дронзина разяснява думите на лидерката на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова, че Русия е другарска страна на България.

" Тя споделя това, когато Русия ни сложи в лист с противников страни, когато ни врътна кранчето и ни спря газа и така нататък При това състояние какво друго да мислим, като се изключи че българският ляв политически хайлайф има зависимости от Москва, които не са забележими, само че са доста мощни ".

" Не считам, че войната в Украйна ще свърши бързо ", предвижда политоложката. " В речта си на парада в Москва Путин не използва израза " специфична военна интервенция ", което може да ни накара да мислим, че може по-късно през днешния ден или през идващите дни да разгласи пълномащабна война в Украйна. Путин не разгласи готовност и анулира въздушната част от парада, което е показателно ", сподели проф. Дронзина.

Тя посочи, че оповестяване на готовност ще разреши на Русия да съди дезертьорите и тези, които отхвърлят да служат във войските, които изпраща в Украйна.

Проф. Дронзина разяснява с отчаяние, че упованието в днешна Русия да се появи антипутинско и антивоенно придвижване е безпричинно, тъй като там " няма сериозна маса от хора, които могат да го образуват ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР